Re: Typujemy wynik meczu Polska-Niemcy

More
17 years 4 months ago #43970 by szczepan
pare refleksji na goraco:

po pierwsze fajnie, ze w ogole jestesmy na euro, nie zapominajmy o tym, ze to pierwszy raz, zanim zaczniemy wylewac pomyje na glowy pilkarzy.

a co do samego meczu-badzmy szczerzy, jak dla mnie z naszej strony bylo bardzo, bardzo slabo. krzynowek wypadl fatalnie, to samo zuraw, wlasciwie tylko boruc zagral dobry mecz(i roger, ale jego nie oceniam, bo nie jest polakiem). zal mi golanskiego, bo nie gral zle do momentu tej nieszczesnej interwencji...
ogolnie niemcy o klase lepsi i nie zmieni tego dyskusja nad tym czy przy pierwszej bramce byl spalony czy nie. szkoda tylko, ze w naszej druzynie nie ma nikogo(no moze poza borucem), kto umie stanac i powiedziec: zagralismy zle, przegralismy zasluzenie , za to znajduje sie wielu, ktorzy pieprza o fajnych momentach . o fajnych momentach to moga opowiadac reprezentanci trynidadu, my zdaje sie mamy nieco wieksze ambicje, tak?

co do naszych dalszych losow na euro-czarno to widze. trudno uwierzyc zebysmy z taka gra wygrali dwa mecze, zwlaszcza, ze moim zdaniem chorwaci ograja naszych drogich sasiadow.

ale wierzyc trzeba. zeby nie konczyc w smetnym tonie: przynajmniej kubica wygral;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 4 months ago #43971 by torpedo

pare refleksji na goraco:

po pierwsze fajnie, ze w ogole jestesmy na euro, nie zapominajmy o tym, ze to pierwszy raz, zanim zaczniemy wylewac pomyje na glowy pilkarzy.

a co do samego meczu-badzmy szczerzy, jak dla mnie z naszej strony bylo bardzo, bardzo slabo. krzynowek wypadl fatalnie, to samo zuraw, wlasciwie tylko boruc zagral dobry mecz(i roger, ale jego nie oceniam, bo nie jest polakiem). zal mi golanskiego, bo nie gral zle do momentu tej nieszczesnej interwencji...
ogolnie niemcy o klase lepsi i nie zmieni tego dyskusja nad tym czy przy pierwszej bramce byl spalony czy nie. szkoda tylko, ze w naszej druzynie nie ma nikogo(no moze poza borucem), kto umie stanac i powiedziec: zagralismy zle, przegralismy zasluzenie , za to znajduje sie wielu, ktorzy pieprza o fajnych momentach . o fajnych momentach to moga opowiadac reprezentanci trynidadu, my zdaje sie mamy nieco wieksze ambicje, tak?

co do naszych dalszych losow na euro-czarno to widze. trudno uwierzyc zebysmy z taka gra wygrali dwa mecze, zwlaszcza, ze moim zdaniem chorwaci ograja naszych drogich sasiadow.

ale wierzyc trzeba. zeby nie konczyc w smetnym tonie: przynajmniej kubica wygral;)

nie wiem stary, czy u ciebie wszystko z głową ok.

Rogera nie oceniasz, bo nie jest Polakiem, ale piszesz, że Niemcy o klasę lepsi? idąc twoim tokiem rozumowania, pytam: jacy Niemcy?

weź, zmień lekarza, na takiego od głowy :)

More
17 years 4 months ago #43972 by szczepan
przede wszystkim ty zmien ton. oceniam swoja reprezentacje, niemcy mnie nie interesuja. pisze co mysle, mam prawo do swojego zdania i robie to w sposob kulturalny. masz inne? wyraz je. nie umiesz? nie pisz, proste

More
17 years 4 months ago #43973 by torpedo

przede wszystkim ty zmien ton. oceniam swoja reprezentacje, niemcy mnie nie interesuja. pisze co mysle, mam prawo do swojego zdania i robie to w sposob kulturalny. masz inne? wyraz je. nie umiesz? nie pisz, proste

swoją reprezentację? w koszulce z orłem na piersi grał Roger Guerreiro. Był dzisiaj najlepszym piłkarzem mojej reprezentacji. A ty posłuchaj mej rady z tym lekarzem.

More
17 years 4 months ago #43974 by szczepan
zatem pozostaniemy przy swoich zdaniach. za rade dziekuje, tobie zadnej nie udziele, poniewaz nie zwyklem napinac sie przez internet. bez pozdrowien, bez odbioru

More
17 years 4 months ago #43975 by torpedo
za to widzę, że masz w zwyczaju pozbawiać ludzi obywatelstwa przez internet. mimo to cię pozdrowię.

More
17 years 4 months ago #43977 by Tomplus
@Szczepan
Jak Rogera nie traktujesz jako Polaka, to musisz jako Polaków traktować Klose i Podolskiego, wszak, to Polacy z urodzenia.

More
17 years 4 months ago #43984 by Spankin
jak to fajnie zabrzmiało w trakcie transmisji: na 5 napastników niemieckich tylko Gomez urodził się w Niemczech - boki zrywać ;]

More
17 years 4 months ago - 17 years 4 months ago #43986 by Playaveli

2-0 for Niemcy.

GG, thx, enter! ;)

More
17 years 4 months ago #43992 by Tomplus
@Playaveli
Now, you write positive results for Poland ;)

@Spankin
Może Polska też powinna się bardziej skupiać na reprezentacji z importu ?
Jakby tak poszukać, to znalazło by się paru światowej klasy którzy chcieliby grać w naszej drużynie ;)

Time to create page: 0.350 seconds