Jack_33 a polska liga
14 years 11 months ago #93758
by Wodiczko
Jack_33 a polska liga was created by Wodiczko
Do napisania tego posta i podjęcia pewnej decyzji dojrzewałem już trochę czasu. Od początku objęcia prezesury słyszałem sygnały o pewnych zachowaniach Jacka (nie on pierwszy to robił - tamtych ludzi już z nami nie ma). Nie podejmowałem żadnych działań, bo przy mnie (czyli kiedy akurat przebywałem na kanale lub przy prowadzeniu przeze mnie jakiegokolwiek cupa) do takich sytuacji nie dochodziło. Z ostatnich danych, które otrzymałem - logi, nawet zapisy video oraz podczas dzisiejszego Pucharu Polski wynika jednak, że odbieranie innym przyjemności z grania dalej ma miejsce. Dlatego na dzień dzisiejszy Jack dostaje ban na ligę polską oraz rozgrywki pucharowe (co do nierankingowych cupów niech się wypowiadają organizatorzy). Nie jest to łatwa decyzja, gdyż ostatnimi czasy Jack stał się dość ważną częścią naszej społeczności i cenię jego wkład w pomoc dla nowych graczy. Jednak vox populi, vox dei i jeśli ligę przez to opuszczają tacy zawodnicy jak Xflea, to utrzymanie spójności i klimatu ligi jest ważniejsze od poszczególnych graczy i osobistych sympatii.
Tyle w temacie
Tyle w temacie
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 11 months ago #93759
by xflea
Replied by xflea on topic Re: Jack_33 a polska liga
14 years 11 months ago #93766
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Jack_33 a polska liga
Jak mniemam Xflea teraz wraca na stare śmieci ?
14 years 11 months ago #93806
by Boruc2
Replied by Boruc2 on topic Re: Jack_33 a polska liga
Xfleya come back
Wracaj do nas ogórku tak długo się kisiłeś a teraz chcesz uciec z tej wspólnej beczki
Time to create page: 0.206 seconds