Zniemaszczony !

More
17 years 4 months ago #44448 by Magnum_17
Zniemaszczony ! was created by Magnum_17
Niesprawiedliwe jest dołączanie graczy w środku Ligi , ja już mam prawie wszystkie mecze rozegrane i powinienem normalnie wyjść ze Spankinem , a co chwile pojawia się ktoś nowy w naszej grupie , wtedy ta osoba ma świadomość ile pkt. musi zdobyć żeby wyjść z grupy o wiele łatwiej takim (nowym) osobą się gra z taką świadomością a ja po raz 2 na tym źle korzystam , sezon temu było podobnie.Teraz nawet nie jest pewne czy będe miał baraż , nie podoba mi się to. Chyba wszyscy powinni grać od początku a jak ktoś nie rozegra meczy to wywalić go z ligi wtedy grupa jest mniej osobowa.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 4 months ago #44449 by Magnum_17
Replied by Magnum_17 on topic Re: Zniemaszczony !
Ja nie jestem jakimś super graczem i w każdym meczu muszę walczyć a przez świadomość innego gracza ile pkt. ma zdobyć żeby wyjść jest poprostu ciężej mi o wiele.

More
17 years 4 months ago #44454 by yesiu
Replied by yesiu on topic Re: Zniemaszczony !
Właśnie miałem zrobić o tym temat z propozycją poprawki do regulaminu. Moim zdaniem nie powinno być czegoś takiego ze w środku sezonu można się dokoptować do ligi. Teraz możemy zauważyć taką sytuację, że o ile na początku sezonu liczba graczy była normalna to teraz ligi są przeludnione (to oczywiście tylko moja opinia). Wiadomo, że trzeba mieć dużo czasu, aby grać w SWOSa, ale 12 osób co daje 48 meczy na sezon to trochę dużo. Nie wiem jak sądzą inni, ale wg mnie sprawa warta zastanowienia.

More
17 years 4 months ago #44480 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Zniemaszczony !
z pewnością nie zgodzę się na zapisy do 1, bo nowi by musieli czekać cały miesiąc na dołączenie... jeśli inni gracze mają podobne odczucia jestem skłonny skrócić zapisy do 10tego, co zresztą rozwiązałoby problem krótkiego czasu na 24 gry do 20.
W tym miesiącu mamy ponad 10 graczy w grupach w lidze, ale zwróćcie uwagę, że miesiąc czy 2 temu było tych graczy dużo mniej...

Poza tym jeśli ktoś nie rozegra meczy, to jest usuwany i to jest w regulaminie...

More
17 years 4 months ago #44501 by Lord Pablo
Replied by Lord Pablo on topic Re: Zniemaszczony !
RUICHI gracz zapisujący się 15tego czyli w ostatni dzień ma nikłe szanse na ukończenie LIGI na 100% wiesz jak jest ten niema neta, ten nie odpisuje na GG, ten niema czasu, kolejny coś tam. To skrócenie do 10tego było by COOL. Dziś osobiście pisaem na GG do wszystkich tych co mają kilka meczy odpisał mi tylko jeden GREGOR...

More
17 years 4 months ago #44522 by Wodiczko
Replied by Wodiczko on topic Re: Zniemaszczony !
W sumie coś w tym jest i trzeba podjąć dyskusję. Faktycznie czas do pierwszego deadline byłby chyba optymalny, czyli do 10 :)

More
17 years 4 months ago #44536 by dzem
Replied by dzem on topic Re: Zniemaszczony !
zgadzam sie, ze 10 brzmi rozsadnie;-)

a co do czekania miesiac na uczestnictwo w lidze: jesli ktos faktycznie ma ukonczyc lige (ok. 40 spoktan) to wytrzyma grajac przez swoj pierwszy miesiac na ss.de tylko ooo.

More
17 years 4 months ago #44545 by cinek
Replied by cinek on topic Re: Zniemaszczony !
Do 10 - data pierwszego deadline. Albo deadline przesunąć np do 12? :P

More
17 years 4 months ago #44584 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Zniemaszczony !
dobra.. 10 w takim razie..

Time to create page: 0.420 seconds