Pablo a rerezentacja Polski

More
16 years 7 months ago #62170 by Foka
Dalej Pablo nie podjąłeś trudu by przeczytać, to co miałem do napisania. Nikt bana Ci nie dał .... na dłużej. Wejdź na kanał, a się przekonasz

Dżem :

Ad. 1. Wcześniej Pablo upominałem i zresztą nie tylko Jego.
Ad. 2. Vettel nie jest Polakiem, na kanale sensible.pl możecie pisac o nim, co chcecie. Natomiast na słowa uważać musicie na kanale #sensible, ale tam nie ja decydowałbym o karze tylko np Playa.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 years 7 months ago - 16 years 7 months ago #62175 by Root
Nie chcę w tej ,,rozprawie przechodzić do innych wątków bo cały czas mam wrażenie że to jest tylko dowcip ze strony Foki....bo odbieranie @ Pablosowi za takie coś nie mieści mi się w głowie...Foka nie jesteś adwokatem repry i nie musisz dbać o etykę związaną z poszanowaniem ,,reprezentanta kraju ...zluzuj Foka pls...wiadomo że Pablos nie powinien był takiego czegoś mówić ale jak sam napisałeś ,,to nie przedszkole i nawet jeśli Pablos zrobił to 24 h po meczu to tak naprawdę czy to jest takie straszne że dywagujemy nad odebraniem @ Pablosowi? Moim zdaniem nie...ankieta wyjaśniłaby tą w moim odczuciu rozdmuchaną sprawę...

Pytanie do ankiety ,,Czy wielokrotne obrażanie kilku reprezentantów Polski po przegranym meczu z Irlandią Płn. przez Pabla powinno skutkować odebraniem pozycji/statusu Operatora na kanale #sensible.pl?

Tak/Nie

i cześć pieśni...

More
16 years 7 months ago #62179 by lobo
Nie ogladalem tego meczu ale pamietam kilka nieudanych wystepow reprezentacji wiec moge sobie wyobrazic jak to wygladalo i jak sie czuli kibice.

Jest wiele roznych rodzajow reakcji na porazke: krytyka, szyderstwo, szukanie kozla ofiarnego, wyszukiwanie wymowek, etc...

Bluznienie na reprezentantow ma dla mnie podobny sens jak demolowanie wlasnego stadionu. Jesli robi sie to na polskim kanale zawsze znajda sie osoby ktore poczuja sie przez to urazone. Rola opa na kanale jest niedopuszczanie do takich sytuacji, a nie ich prowokowanie.

Podejrzewam ze bylo to pisane na emocjach zanim minela zlosc i frustracja. Wlasnie dlatego nie uwazam ze taki jednorazowy wybryk powinien spotkac sie z az tak surowymi konsekwencjami jak odebranie opa.

More
16 years 7 months ago - 16 years 7 months ago #62181 by dzem
ja tez mam nadzieje, ze dalem sie wkrecic w taki dluzszy numer dla Pabla z okazji prima aprilis;-)
po napisaniu swoich wypowiedzi wrzucalem do notatnika i zastanawialem sie czy wysylac bo w sumie tylko rozdmuchuje sie sprawe o nic.
Ale skoro juz raz napisalem... ;-)
chcialbym moc obrazac vettela, boruca, kuszczaka, rasiaka, milę, stal rzeszow albo proboszcza z Kaczyc.
Jak po przegranej w stsie strace 5000zl przez Podbrożnego, ktory przestrzela nad poprzeczka z 2 metrow i zaczne go przeklinac na kanale to chcialbym byc upomniany o przeklinanie, a nie o to ze atakuje reprezentanta Polski. A wychodzi na to ze sprawy by nie bylo gdyby obrazal obcokrajowca.

More
16 years 7 months ago #62182 by Lord Pablo
Panowie to nie PZPN i nie ZUS by sprawa ciągła się tygodniami. Zasłużyłem na BANa i chcę go dostać chociaż na jeden dzień. I zamykamy sprawę. :D

A co do Dudki, Boruca i Leo zdania nie zmienię :D tylko obiecuje że nie będę już tego komentował :D

More
16 years 7 months ago #62183 by Root
Pablos...tylko Foka chce Ci odebrać @ a nie dać bana..

More
16 years 7 months ago #62197 by Foka
No i po temacie .... Pablo napisał, że nie będzie więcej komentował. Tyle mi wystarczy z Jego strony. Mam nadzieję, że brak komentarza nie ograncizy sie tylko do tej trójki i jeśli ktoś znów podpadnie Pablowemu, to zostanie potraktowany w nieco bardzie kulturalny sposób.

More
16 years 7 months ago #62200 by Darecki-OKS
Repra zagrała tragicznie i z cala pewnoscia slowa ktore wypowiedzial Pablo były adekwatna krytyka pod ich adresem.Jesli kadra gra mecz jak zespol 3-4 ligowy chociaz sa to ludzie ponoc najlepsi w kraju wiec powiem krotko.Pablo miales racje co do oceny reprezentacji w 100%. A szanowni koledzy na mnie juz tyle razy wieszano psy wiec mozecie sobie dalej jechac po mnie bo znowu czytam Darecki tak Darecki i naczej.mowilem skonczyl sie moj temat i nie potrzeba ko znowu poruszac.

More
16 years 7 months ago #62205 by PIOOTREK86
No i nie wiem czy dostal Palo bana czy tez nie, ale kare powinien dostac. Coz z tego ze napisal ze juz tak nie zrobi. Kara sie za cos co sie juz zrobilo, zeby gracz dostal nauczke, i na drugi raz tak nie zrobil. Nie raz inni za takie cos dostawali bany. Wiec mam nadzieje ze Bana chociaz mu dacie na tydzien :) Bo obrazil reprezentacje :) A pamietacie jaka wojna byla o flagi? bo ci ktorzy zmienili na trupie czaszki flage to nie patrioci itd? :D

Time to create page: 0.244 seconds