Re: Zagrajmy karierę ....

More
16 years 5 days ago #75236 by paczek

Panowie kto sprzedał Górę i kupił obrońce za bańkę ?! Czemu nie ma informacji na ten temat :D

A i ustalmy, co robimy po sezonie? Gramy dalej Cambridge czy jeśli będą oferty to przyjmujemy itd ?

Poczytaj informację o każdym meczu u góry w moim poście :P

Ja bym ciągnął dalej Cambridge jeszcze z sezon może dwa ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 years 5 days ago #75246 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Zagrajmy karierę ....
Niestety kolejna zmiana nie przyniosła spodziewanych efektów. 7 meczy. 5 zwycięstw, 1 remis i 1 porażka. Porażka wprawdzie z godnym rywalem, ale wiadomo ambitni kibice Cambridge liczyli na to, że ich drużyna już w następnym sezonie zagra w pucharach. W kolejnej rundzie na drodze studentów stanęła drużyna Chealsea. Cambridge prowadziło już 3:1 i dominowało na boisku. Jednak w 89 minucie stracili bramkę na 3:4. Warto podkreślić, że studenci na bramkę rywali strzelali 13 razy, a Londyńczycy oddali tylko 5 uderzeń z czego 4 wpadły do siatki. Na sam koniec kariery w meczu ligowym zrewanżowaliśmy się Fulham za jedyną porażkę wygrywając 10:0 !!.

More
16 years 5 days ago #75247 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Zagrajmy karierę ....
A teraz tak ... zacząłem od korekty w składzie i szanse ponownie dałem ulubieńcowi Dareckiego ..... Buttowi - od razu w pierwszym meczu trafił hattricka. Strzelał bramki, ale doznał kontuzji wstawiłem ulubieńca Paczka Tankarda .... też strzelał, ale nic z nich obu nie będzie. Paterson, Clarke i Kean również furory nie zrobią. Za to zawodnik wynaleziony przez Paczka :

ANDY JESS - kosztuje już 1,8 M - I NIE WAŻCIE SIĘ GO SPRZEDAWAĆ !!!!

Natomiast nasz bramkarz Emblen dobił już do 70 K i zobaczymy, co z niego będzie.

More
16 years 5 days ago - 16 years 5 days ago #75252 by DeFoNe
Pod wodza innego trenera druzyna z Cambridge 5 razy wygrywa i 2 remisuje..
Pierwszy mecz, po ciezkiej walce zakonczony zwyciestwem 2:1
i38.tinypic.com/28tyw43.jpg%5B/img%5D

Kolejny mecz: Campbridge United - Colchester 4:0. Butt 13 minuta i hattrick niezawodnego Tankarda!

Podczas tego meczu kibice Cambridge przezyli horror! Ich ulubieniec przez chwile nie podnosil sie z murawy boiska, jednak po dojsciu do siebie dal znac trenerowi ze moze grac dalej:)

Wyjazdowy mecz z Cardiff City nie nalezal do latwych. Remis ratuje Tankard.

Kolejny remis, zła passa, trener zalamany jak i zawodnicy, maleja morale..

Jednak sa gracze ktorzy rosna w sile! Jess juz 2M, Keane i Minett, other teams chetnie w nich zainwestuja :) puki co, cale 5k

W koncu zwyciestwo, skromne ale zawsze. To byl dzien pana Butt.

TANKARD!! Kolejny hattrick i bramka niezawodnego Jess. Zwyciestwo w pieknym stylu

Ten to potrafi, znow 3 gole w 5 minut, piekny gol o shea :)

Mysle ze awans juz jest przesadzony. Bylo kika ofert kupna graczy, jednak nie skusilem sie na sprzedaz zadnego, Jess juz 2,75! Bedzie z niego pozytek. Te kilka kolejek dalo mozliwosc pokazania sie gracza rezerwowym, szanse wykorzystali, w konsekwencji druzyna juz nie ma w skladzie res,trial players:) Zaszly male roszady, w kolejnym meczu pauza dla Libero, za brutalny faul sedzia nie zastanawiajac sie wkleja bez namyslu czerwo.. Troche pozno sie zorientowalem ze Emblen powinien zostac w wyjsciowej jedenastce. 2 mecze gral na lawie.

Plik do kariery:
www.speedyshare.com/853877245.html

More
16 years 5 days ago #75254 by Blazej_Bdg
ok, teraz ja zagram pare meczy

More
16 years 5 days ago - 16 years 5 days ago #75256 by Blazej_Bdg
Przed 5 kolejkami do konca sezonu, trenerem Cambridge zostaje Blazej_Bdg, od poczatku jego praca z zespolem przynosi oczekiwane efekty. Cambridge w 5 spotkaniach zdobywa 15pkt. Sezon dla tego zespolu skonczyl sie na 1 miejscu, co dawalo awans do wyzszej ligi. Od nastepnego sezonu dobra passa zespolu trwa, cambridge po wygranych meczach z Shrewsbury town, burnley, plymouth argyle, gillingham, crewe alexandra oraz remisie z chesterfield zajmuje 1 miejsce w lidze, z przewaga 2pkt nad drugim zespolem. Jedynym graczem, ktory nie gral wedlug oczekiwan byl Andy Jess, jego cena spadla o 250k i wynosi teraz 2,5mln.

More
16 years 4 days ago #75264 by lobo
Replied by lobo on topic Re: Zagrajmy karierę ....
teraz ja...

More
16 years 4 days ago - 16 years 4 days ago #75272 by lobo
Replied by lobo on topic Re: Zagrajmy karierę ....
Druzyna Cambridge pewnym krokiem zmierza do oczekiwanego awansu. Po 18 rozegranych kolejkach zajmuje 1sze miejsce w tabeli z bezpieczna 8-punktowa przewaga nad najgrozniejszym rywalem. W rozgrywkach Pucharu Ligii doszla do cwiercfinalu. Zaden z zawodnikow nie boryka sie z przewleklymi kontuzjami.

More
16 years 4 days ago #75277 by Blazej_Bdg
teraz ja

More
16 years 4 days ago #75279 by bobbiebobras
moze jakos mi sie uda wbic w kolejke ;)

Time to create page: 2.776 seconds