Pomysł na szybkiego CUPA
14 years 11 months ago - 14 years 11 months ago #93713
by snky
Pomysł na szybkiego CUPA was created by snky
Ostatnio chodzi za mna mały pomysł na Cupa a mianowicie
KING OF THE HILL
o co chodzi :
POCZĄTEK
-pierwsza faza grupowa
-kazdy na kazdego (ilosc bezposrednich spotkan mozna jeszcze ustalic)
-osoba z 1 miejsca zostaje King of The Hill
KING OF THE HILL
-reszta graczy probuje zrzucic z tronu gracza
-gramy 1 mecz przeciwko królowi
-król wygrywa - dalej zostaje na szczycie a dana osoba nie moze brac udzialu w walce o tytul juz
-krol przegrywa - zaczynamy jazde na nowo, wszystkie osoby wczesniej wyeliminowane moga znowu ubiegac sie o tytul
KWESTIA TECHNICZNA
powiedzmy ze cup trwa okreslona ilosc dni, wygrywa cupa ten kto ma wyeliminowana najwieksza liczbe pretendentow, badz ten ktory wyeliminowal wszystkich i został sam na placu boju
Jest to luźno rzucony pomysł - jak macie jakies pomysły odnosnie tego cupa - piszcie...sory troche za brak ładu i składu w tym wszystkim - mam nadzieje ze to co mialem przekazac przekazalem...ide dalej uzupelniac elektrolity
KING OF THE HILL
o co chodzi :
POCZĄTEK
-pierwsza faza grupowa
-kazdy na kazdego (ilosc bezposrednich spotkan mozna jeszcze ustalic)
-osoba z 1 miejsca zostaje King of The Hill
KING OF THE HILL
-reszta graczy probuje zrzucic z tronu gracza
-gramy 1 mecz przeciwko królowi
-król wygrywa - dalej zostaje na szczycie a dana osoba nie moze brac udzialu w walce o tytul juz
-krol przegrywa - zaczynamy jazde na nowo, wszystkie osoby wczesniej wyeliminowane moga znowu ubiegac sie o tytul
KWESTIA TECHNICZNA
powiedzmy ze cup trwa okreslona ilosc dni, wygrywa cupa ten kto ma wyeliminowana najwieksza liczbe pretendentow, badz ten ktory wyeliminowal wszystkich i został sam na placu boju
Jest to luźno rzucony pomysł - jak macie jakies pomysły odnosnie tego cupa - piszcie...sory troche za brak ładu i składu w tym wszystkim - mam nadzieje ze to co mialem przekazac przekazalem...ide dalej uzupelniac elektrolity
Please Log in or Create an account to join the conversation.
14 years 11 months ago #93723
by ulg81
Replied by ulg81 on topic Re: Pomysł na szybkiego CUPA
ja miałem inny pomysł, na ligę. Dodatkowa liga dla tych co szybko grają mecze i od 10 już się nudzą, myślę aby dla chętnych stworzyć dodatkową ligę roboczo nazwaną jako : rozgrywki młodej ekstraklasy, ale raczej bez srn tylko na medale na koniec miesiąca, rozgrywane byłyby równolegle z liga i trwały również około miesiaca, tylko można ewentualnie pomyśleć o większej liczbie spotkań, tzw liga dla zapaleńców nie mających co robic z wolnym czasem
14 years 11 months ago #93729
by ValdeIsre
Replied by ValdeIsre on topic Re: Pomysł na szybkiego CUPA
o ile rozume ! bedzie ten cup w formie ligi ! I tylko jedna grupa ??! Gdzie graja wszyscy chetni a po uregulominowanej liczbie meczy wylania sie krol ?! Pozniej walczymy o to by go z rzucic z tronu czyli gramy tylko z nim w drugiej rundzie czy z i nnymi rowniez? A juz lapie ! Dobre ! Mi sie podoba ! Tylko zwyciesca zostaje ten ktory najdłuzej sie uchowal na pozycji krola ! A Przypuscmy ze tutniej trwalby caly miech(sezon) ! Tylkopodobnie jak w przypadku last man standing musail bys odnotowywac czas krolowania danego gracza ! A i tak mi sie wydaje ten ktory zostalal krolem i wyeliminowal wszystkich graczy wygrywa ale jesli przypadkowo zostanie zrzycony z podestu zabawa zaczyna sie od nowa poniewaz iny krol i znow wielu chetnych by go zrzucic tylko wtedy prawo do rozgrywek mieli by gracze zapisani na samym poczatku a nie nowi ! i tak to konca nmiecha pozniej podliczanie meczy kto ile sie utrzymal i w rankingu kroli wyloni sie zwyciesca!
14 years 11 months ago #93770
by snky
Replied by snky on topic Re: Pomysł na szybkiego CUPA
valdek nie na czas tylko na ilosc wyeliminowanych osob
zalozmy ze ty krolujesz zbiles 5 i 6 cie zdjal i, zalozmy ze po 2 dniach znowu krolujesz to wynik osob ktore pokonales sie sumuje; wczesniej miales 5 + tych co teraz pokonasz.
14 years 11 months ago #93773
by lobo
Replied by lobo on topic Re: Pomysł na szybkiego CUPA
Snky, dalem Ci uprawnienia event managera na stronce. Ustaw cup, zaproponuj date rozpoczecia i zaczynaj poki masz wene. 
Daj znac na priv jesli potrzebujesz pomocy.
Daj znac na priv jesli potrzebujesz pomocy.
14 years 11 months ago #93782
by snky
Replied by snky on topic Re: Pomysł na szybkiego CUPA
Dobrze dzieki lobo, obadam to - jak znajde dzis chwile wolnego czasu to skrobne
Time to create page: 0.206 seconds