- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: Jaki proponujecie program do nagrywania bramek strzelonych w meczach on/offline?
Re: Jaki proponujecie program do nagrywania bramek strzelonych w meczach on/offline?
- japa13
-
Topic Author
- Visitor
-
[PS. Chodzi mi oczywiście o swosa i o programy którymi da się nagrywać w oknie]
Please Log in or Create an account to join the conversation.
peb.pl/inne-programy/102177-rapidshare-game-cam-pro.html - link
Nie wiem czy nie zacina bo nie używałem ale u mnie każdy program tego typu zamulał kompa. Jak komuś zależy to można pewnie w windows movie maker przyspieszyć ;p.
- japa13
-
Topic Author
- Visitor
-
- japa13
-
Topic Author
- Visitor
-
Konfiguracja programu do nagrywania :
Wchodzimy w Options potem video options na dole odznaczamy auto adjust i w polu set key frames wpisujemy 50 niżej w polu capture frames również 50 i pod spodem również 50 klikamy na ok i gotowe
Gdy chemy coś nagrać to klikamy na region fixed region i wpisujemy 672x544 potem najeżdżamy tym prostokątem powstałym po wpisaniu tych liczb na okno w ktorym mamy grę i nagrywamy replay przy pomocy czerwonego koła
forum.sensiblesoccer.info/index.php?topic=8088.0Witam nie raz pewnie strzeliliście super bramkę ale nie było czym jej nagrać i w związku z tym otworzyłem ten temat piszcie tu jakich programów używacie bądź jakich warto użyć i potrzebne doo nich konfiguracje tak aby nie zacinały filmików.
[PS. Chodzi mi oczywiście o swosa i o programy którymi da się nagrywać w oknie]
- Forum
- SUPPORT & DOWNLOADS
- YOUR LANGUAGE
- Polski
- Archiwum
- Re: Jaki proponujecie program do nagrywania bramek strzelonych w meczach on/offline?