Re: Jaki proponujecie program do nagrywania bramek strzelonych w meczach on/offline?

• japa13
  • japa13's Avatar Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 months ago - 17 years 3 months ago #47279 by japa13
Witam nie raz pewnie strzeliliście super bramkę ale nie było czym jej nagrać i w związku z tym otworzyłem ten temat piszcie tu jakich programów używacie bądź jakich warto użyć i potrzebne doo nich konfiguracje tak aby nie zacinały filmików. :D
[PS. Chodzi mi oczywiście o swosa i o programy którymi da się nagrywać w oknie]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 3 months ago #47280 by yesiu
board.issonline.pl/index.php?showtopic=4721 - poradnik
peb.pl/inne-programy/102177-rapidshare-game-cam-pro.html - link

Nie wiem czy nie zacina bo nie używałem ale u mnie każdy program tego typu zamulał kompa. Jak komuś zależy to można pewnie w windows movie maker przyspieszyć ;p.

• japa13
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 months ago #47282 by japa13

• japa13
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 months ago - 17 years 3 months ago #47412 by japa13
Osobiście znalazłem program o nazwie Cam Studio do pobrania z tąd dobreprogramy.pl/index.php?dz=22 id=717 CamStudio+2.0

Konfiguracja programu do nagrywania :
Wchodzimy w Options potem video options na dole odznaczamy auto adjust i w polu set key frames wpisujemy 50 niżej w polu capture frames również 50 i pod spodem również 50 klikamy na ok i gotowe :P

Gdy chemy coś nagrać to klikamy na region fixed region i wpisujemy 672x544 potem najeżdżamy tym prostokątem powstałym po wpisaniu tych liczb na okno w ktorym mamy grę i nagrywamy replay przy pomocy czerwonego koła :D najlepieej nagrać trochę więcej replayu ponieważ musimy ukryć okno programu i kliknąć spowrotem na okno z gra do stopowania filmu służy niebieski kwadrat myślę ze to tyle jak by co to piszcie ::) 8)

More
17 years 3 months ago #47417 by cinek

Witam nie raz pewnie strzeliliście super bramkę ale nie było czym jej nagrać i w związku z tym otworzyłem ten temat piszcie tu jakich programów używacie bądź jakich warto użyć i potrzebne doo nich konfiguracje tak aby nie zacinały filmików. :D
[PS. Chodzi mi oczywiście o swosa i o programy którymi da się nagrywać w oknie]

forum.sensiblesoccer.info/index.php?topic=8088.0

More
17 years 3 months ago #47454 by ruichi
ja korzystam z camtasia recorder i sobie chwale.. ;)

Time to create page: 0.321 seconds