Znów problemy.
- Intermario
-
- Premium Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
20 years 11 months ago #1458
by Intermario
Replied by Intermario on topic Re: Znów problemy.
a sezon można opuścić jedynie z powodu istotnej przyczyny np. Problemy z procesorem Dzema (wtedy powrót jest możliwy do tej samej klasy)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
20 years 11 months ago #1465
by Spooky
Replied by Spooky on topic Re: Znów problemy.
NO tak ale napewno wiedziałeś jako admin ligi ze Chibi nie chce grac w 1 lidze tylko w 2 ?
I napewno tez wiedziales (bo chyba nie zapomniales mowilem na kanale) ze Bastol sie wycofuje z ligi ale najwidoczniej zmienił chlopak zdanie skoro spowrotem jest w lidze....
Liga miala byc stworzona z zawodnikow ktorzy beda grac, a kiedy ostatnio widziales merr5 ?
Sorry inter ale w/g nie zrobiles rozpiski poleciales na najprostrza droge czyli wjebales wszysktkich do lig jak leciało po kolei w/g tabel...
Szkoda mi jeszcze turbana w/g mnei zaslugiwal na 2 lige, wiecej jak niektorzy.
I napewno tez wiedziales (bo chyba nie zapomniales mowilem na kanale) ze Bastol sie wycofuje z ligi ale najwidoczniej zmienił chlopak zdanie skoro spowrotem jest w lidze....
Liga miala byc stworzona z zawodnikow ktorzy beda grac, a kiedy ostatnio widziales merr5 ?
Sorry inter ale w/g nie zrobiles rozpiski poleciales na najprostrza droge czyli wjebales wszysktkich do lig jak leciało po kolei w/g tabel...
Szkoda mi jeszcze turbana w/g mnei zaslugiwal na 2 lige, wiecej jak niektorzy.
- Intermario
-
- Premium Member
-
Less
More
20 years 11 months ago - 20 years 11 months ago #1478
by Intermario
Loozik Spooky wszystko pod kontrola :DD....a poza tym wg Twojego sposobu myślenia Ty również nie powinieneś grać w 1 Lidze, bo nie pojawiasz sie na #sensible.pl :PP
Ale najbardziej bawi mnie, że chyba za dużo naoglądałeś sie relacji TV z afer....bo zachowujesz sie jak Komisja do zbadania sprawy Polskiej Ligi Sensible
Po tym co zrobileś kłÃ³cąc sie z Gimlosem, Nowackiem, FCLAN, pele i wreszcie z postarvalem nie powinieneś wygłaszać jakichkolwiek sądów.
PS. Spooky nie denerwuj sie tak :DD
Ale najbardziej bawi mnie, że chyba za dużo naoglądałeś sie relacji TV z afer....bo zachowujesz sie jak Komisja do zbadania sprawy Polskiej Ligi Sensible
Po tym co zrobileś kłÃ³cąc sie z Gimlosem, Nowackiem, FCLAN, pele i wreszcie z postarvalem nie powinieneś wygłaszać jakichkolwiek sądów.
PS. Spooky nie denerwuj sie tak :DD
20 years 11 months ago #1482
by Spooky
KłÃ³twnie w dobrej intencji zawsze sa potrzebne ;-]
nie nie naogladalem sie za duoz TV bo specjalnie to tv nie ogladam
A co do ss.pl nigdzie nie pisze ze musze tam siedziec, duzo osob tam nie siedzi i gra lige. Przeciez ja mam zagrac tylko mecze a czy znajde plajerow na ss.pl czy gdzie indziej toj uz inna baja
Wizuummmmmmmm
nie nie naogladalem sie za duoz TV bo specjalnie to tv nie ogladam
A co do ss.pl nigdzie nie pisze ze musze tam siedziec, duzo osob tam nie siedzi i gra lige. Przeciez ja mam zagrac tylko mecze a czy znajde plajerow na ss.pl czy gdzie indziej toj uz inna baja
Wizuummmmmmmm
20 years 11 months ago #1483
by Spooky
A tak zi nnej beczki cala ta reforma ktora nastapila w tym sezonie jest do BANI!
Mieli zostac pewni zawodnicy ktorzy maja zamiar grac a dobre 25% do nich nie należy
wiec po co wogole jakies zmiany byly ?
Mieli zostac pewni zawodnicy ktorzy maja zamiar grac a dobre 25% do nich nie należy
wiec po co wogole jakies zmiany byly ?
- Intermario
-
- Premium Member
-
Less
More
20 years 11 months ago #1484
by Intermario
po to właśnie żeby wytypować tych 32 grających. mamy FUN zobaczymy kto dużo gra i niegrajacych się wykopie. Nie moge wywalać ludzi bo ktoś coś tam komuś powiedział ze nie bedzie gral
20 years 11 months ago #1486
by Spooky
ktos komus... bastol oficjalnie napisal ze konczy... no ale hooy....
kuniec
kuniec
Time to create page: 0.243 seconds