Re: Oburzony

More
17 years 9 months ago #35760 by WaNaS
Replied by WaNaS on topic Re: Oburzony
To i ja sie wypowiem, Wasze zachowanie jest jak gówniarzy a niektórzy maja po 24 lata , widac nie dorosli...
Co wam to da ze zmienicie Flage??
Swoim zachowaniem wprowadzacie zamieszanie i bałagan,
Mysle ze Foce nalezy sie troche szacunku, za tyle lat pracy i za to co zrobil dla ss, a nowi przyszli i chca robic cos po swojemu,
Ja chce godnie reprezentowac Polske i nie wstydze sie jej flagi,
dla mnie to tak jakbyscie sie wypierali ze jestescie Polakami
Wstyd mi za was .......

Michal86

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• Domin Gabryel
  • Domin Gabryel's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 9 months ago - 17 years 9 months ago #35766 by Domin Gabryel
Replied by Domin Gabryel on topic Re: Oburzony
Nie rozumiesz, ze niektorzy traktuja to jak zabawe, a nie manifestacje jak cudownym narodem jestesmy.

Dla was Playavelli czy Lucaa to tez reprezentanci narodu ? Wyrabiacie sobie opinie o Niemcach i Wlochach na podstawie ich zachowania na irc czy tez w rl? :D

More
17 years 9 months ago #35769 by Root
Replied by Root on topic Re: Oburzony
Michał86 z tej strony ciebie nie znałem hehehe a mówiłem żeby zaprzestać tego patetycznego kiczu ehhh

A tak na serio....gdzie ty widzisz Michał że ktoś chce coś robić po swojemu?? Tutaj chodzi o wprowadzenie NOWEGO PRZEPISU PRZEZ FOKĘ a nie o zmianę czegokolwiek...niektórzy nie rozumieją dlaczego właściwie ma nastąpić ta zmiana regulaminu..i to jest sedno sprawy...

PISZĘ TO PO RAZ WTóRY...NIKT NIE KRYTYKUJE FOKI ZA DOTYCHCZASOWE ZMIANY...NIKT NIE CHCE GO OBALAć !!!!!!
(CO JEST PRAKTYCZNIE NIEMOżLIWE NA DZIEń DZISIEJSZY TAK NA MARGINESIE)

• Domin Gabryel
  • Domin Gabryel's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 9 months ago #35771 by Domin Gabryel
Replied by Domin Gabryel on topic Re: Oburzony
www.wielkarzeczpospolita.net - ku pokrzepieniu serc patriotow :D

More
17 years 9 months ago #35784 by ABSOLUT
Replied by ABSOLUT on topic Re: Oburzony
Mamy tu do czynienia z osoba ktora mysli kategoriami z minionej epoki,i wydaje osad cytuje Wstyd mi za was ....... jakby byla jakims autorytetem zeby wydawac takei osady trzeba sie czyms zasluzyc i przezyc pewne wydarzenia tu mozna za przyklad postawic prof.Bartoszewskiego,wiec takei posty sa dla mnie zalosne.

More
17 years 9 months ago #35791 by lobo
Replied by lobo on topic Re: Oburzony
Ja juz nie wypowiadam sie na temat flag bo dyskusja zdaje sie prowadzic donikad.

Odpowiem tylko Rootowi na temat nieodwolywalnosci Foki.
Jesli uznam ze Foke ponosi, ze wladza zle na niego dziala, albo ze jego innowacje sa na niekorzysc rozgrywek, nie bede siedzial z zalozonymi rekami.
Podam pod glosowanie jego prezesure, ewentualnie zrezygnuje z udzialu w Radzie.

More
17 years 9 months ago #35798 by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Oburzony
Foka, flaga polski ani fakt ze all mamy takowa w lidze flage nie zmieni opinii o nas w innych ligach. Pozatym tak jak napisal bodajze Root , to nie jest prosba, tylko z gory narzucenie Twojego widzimisie. Mowisz , ze chcesz by wszystko bylo idealne......a dla Ciebie ideal to sa tylko Twoje pomysly ;/ wspolgranie z spolecznoscia? Hmmm to zamiast odrazu postanowic ze ci bez flagi wont z ligi, powinienes zrobic jakies glosowanie pierw, czy powinno sie wyrzucac z ligi zA FLAGE :d No ale to tylko prosba Twoja./......

More
17 years 9 months ago #35806 by Root
Replied by Root on topic Re: Oburzony
Lobo nigdy nie miałem zastrzeżeń c do Twojej pracy i ocen...

More
17 years 9 months ago - 17 years 9 months ago #35810 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Oburzony
nie wypowiadalem sie do tej pory bo uwazam ze spor jest dosc jalowy i bezcelowy, ale nawiazujac do tego wszystkiego co zostalo powiedziane podpisuje sie pod ostatnim postem lobo

tym bardziej, ze - nie wiem czy ktos wiedzial wczesniej - sam jestem prezesem:D i tez mam pod soba rade i ludzi, chociaz skala i dzialalnosc jest nieco inna bo sa zaangazowane niemale pieniadze, ale to niewazne... rzecz w tym, ze czasem trzeba podjac decyzje, ktora nie musi sie podobac wiekszosci - czasem poddaje sie ja pod glosowanie, czasem nie - jedni sie ciesza, inni nie - tak jak w zyciu - nie moga byc wszyscy szczesliwi. Osoba stojaca na czele z reguly ma pewna wizje i stara sie ja realizowac. Im wiecej osob jest za nia i podziela owa wizje, tym lepiej dla wszystkich. Tak bylo do tej pory i Foka zrobil naprawde kawal dobrej roboty. Jak bedzie dalej, nie zalezy tylko od niego i pamietajcie o tym.

moje stanowisko w sprawie flag (polska/piracka) jest neutralne, aczkolwiek przyznam, ze same flagi polskie fajniej wygladaja niz pomieszane z pirackimi.

More
17 years 9 months ago #35817 by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Oburzony
ruichi, tak bylo do tej pory... hmmm masz racje... byly dobre pomysly jak z frekwencja, pucharami ... nie bylo tak beznadziejnego pomyslu jak przymusowa flaga polski by moc zagrac w lidze;/
to jest poprostu bezsens , ze za takie cos ban ;/ nie wazne ze ktos co miecha stara sie jak nie wiem by miec 100% ;/ poprostu liczy sie to co ktos tam pomyslal drugi ziomal ko poparl i ma byc :)
Nie chodzi mi o to ze liga jest zle prowadzona czy cos tylko o fakt tej flagi wiec nie piszcie ze ten czy ten zrobili do tej pory kawal dobrej roboty, moze i zrobili :) co nie znaczy ze nastepne kazde widzimisie idzie w dobra strone dla ligi :) pisza ze jak sie nie podoba zalozcie piracka lige? zaraz chwila, mam prawo grac w polskiej lidze, frekwecje mam itd, Skoro traktuja co nie ktorzy ta gre tak serio, to moze pokaza kto ich mianowal na dyrektorow polskiej ligi ze teraz maja zakazywac grac nam w niej? :D mamy piracka lige zakladac? hmm moze wy zalozcie lige patriotow :) i tam bedzie przymus flag itd :) mozna tak w nieskonczonosc gadac o tym.
w przeciwienstwie do pomyslodawcy tego pomyslu z flag i banem , ja poprosze a nie narzuce :D
zrozumcie, to nic wam nie ulepszy ligi, wrecz przeciwnie, juz czesc patrzy na lige katem oka jako ze narzucacie czy komus sie podoba czy nie (i nie jest to rzecz ktora wspomaga lige, czy jej przebieg itd)
Zrobilibyscie akcje jakas naklaniajaca do wybrania polskiej flagi w profilu a nie takie kuzwa rygorystyczne komunistyczne rzeczy robicie

Time to create page: 0.227 seconds