Re: Oburzony

More
17 years 9 months ago #35818 by ABSOLUT
Replied by ABSOLUT on topic Re: Oburzony
Ja tylko nierzumiem jednego dlaczego Foka chce rezygnowac czy wysuwa argumenty ze jesli sie komus nei podoba O nmoze zrezygnowac czy ktos tu powiedzial cos o tym ze sie cos nei podoba,osobiscie uwazam ze jest bardzo dobrze,frekwencja musi byc i inne punkty regulaminu tez ale coz zmienia ta flaga ze kazdy moze miec wybor pod jaka chce grac czy wtedy bedzie gorszym Polakiem od tego ktory bedzie mial Polska flage nie wydaje mi sie,flaga nic nie zmienia to tylko odrobina luzu przeciez profil gracza to jego indywidulana sprawa kazdy mzoe miec tam co chce,niektorzy wrzuca tam teskt ulubionej piosenki inni opisza swoja opinie o grze a inni wrzuca smieszne zdjecie wiec ciagle nei wiem w czym problem,DLACZEGO NIEKTORYCH TAK RAZI BRAK POLSKIEJ FALGI?????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 8 months ago #35874 by Jason V79
Replied by Jason V79 on topic Re: Oburzony
Miał być to mój pierwszy sezon w ekstraklasie (chociaż trochę przypadkowy bo Mati na niego bardziej zasłużył niż ja), ale nic na chwilę obecną nie wiem czy chcę w niej grać.

Fakt jest taki, że w lidze polskiej gracze powinni mieć polskie flagi. Tak by było bardziej realistycznie.No i aspekt patriotyzmu wybierając polską flagę, oraz mała namiastka reprezentowania naszego kraju na arenie międzynarodowej (ISSF, ASL, CL). Z tym, że to jest tylko gra.

Z kolei wolność wyboru flagi. Generalnie mi to obojętne kto jaką flagę wybiera. Moim zdaniem flaga piracka nic znaczy (taki mały żarcik wybierającego flagę) gorzej gdyby nasi gracze wybierali sobie inną flagę niż polska ewentualnie piracka. Wtedy można by się nad tym zastanawiać.

Topic jest do zamknięcia. Dalsza dyskusja nad tym tematem nie ma sensu bowiem do niczego ona nie prowadzi.

Nie wiem też czy będę grał w lidze, zastanowię się.

P.S.
TO JEST TYLKO GRA DO KURWY NęDZY.

Thx za uwagę i sorry za błędy, ale pózno już jest.

More
17 years 8 months ago #35887 by Arti
Replied by Arti on topic Re: Oburzony
Podziękowania dla wszystkich którzy przyczynili się do rezygnacji Foki i Lobo z prowadzenia ligi
Wczoraj bedąc na ircu sam zastaniałem się po jakiego h.... Foka poswięcając swój cenny czas wysłuchuje to wszystko. Łatwo kogos krytykowac ale trudniej zrobic cos samemu. W zajebisty sposób podziękowaliscie mu za godziny które spędził zebysmy wszyscy mogli cieszyc się z grania w swosa. To on (między innymi) przyczynił się do tego ze nasza liga była wzorowa. Duzo było pisane zeby jak najwięcej ludzi zarazic tą grą, ale to co się dzieje to wszystkich zniechęca. Szkoda w sumie juz dalej pisac tego posta .....

Świat jest głupi, bo mądrzejsi ustępują

More
17 years 8 months ago #35898 by ABSOLUT
Replied by ABSOLUT on topic Re: Oburzony
Czy wkoncu zrozumiecie ze nikt nic nei ma do pracy Foki,i kto krytykuje jego działania,tu nie chodzi o caloksztalt ligi tylko maly szczegol Flage,nawet najwieksze ligi swiata i ich wladze sa skore do pewnych ustepstw w zadnej lidze nie ma 100% pomyslow wladz na to musza sie zgodzic wszystkie kluby i ich przedstawiciele,a tutaj chodzi o BZDURE!!! o flage z jaka maja grac ludzie w Polskiej Lidze.

More
17 years 8 months ago #35902 by romaneq
Replied by romaneq on topic Re: Oburzony
Ludzie totalna KOMEDIA.
Foka że Ty masz jeszcze na to nerwy ? :D

Wielkim patriotą nie jestem. Ale potrafię dbać o porządek i potrafię docenić pracę innych między innymi w ten sposób, że nie wymyślam idiotycznych bzdur w postaci flagi.
Czego Wy jeszcze nie wymyślicie ?

Foka ale turniej we Wrocku nadal aktualny bo odwołałem imprezę w Mannheim żeby być ?
Aha i ja chce na turnieju grać na różowym dżojstiku i telewizorze minimum 30 cali ;)

Time to create page: 0.315 seconds