Piotrek86 nie chce wpisac wyników gry ooo

More
17 years 7 months ago #38247 by Germanik
Witam, sam jestem ty troche zaskoczony ale pojawił się problem z Piotrkiem86. Otóż rozegraliśmy dwa pełne mecze ooo i jeden nie pełny z uwagi, na fatalne warunki, o czym za chwilę napiszę szerzej. Nie chciałem tego robić ale zachowanie Piotrka86 mnie do tego zmusiło, ponieważ zbluzgał mnie i zwyzywał od najgorszych oszustów. Zacznę od początku:
Zagraliśmy najpierw dwa mecze ooo, które zakończyły się moim zwycięstwem. Warunki były średnie, FPS ok 45, 46 i czasami występowały lagi, ale po odczekaniu kilkunastu sekund przechodziły i można było normalnie grać. Przy meczu nr 3 Piotrek prowadził 1:0 ale FPS spadł do 42 i utrzymywała się tendencja spadkowa. Lagi bie ustępowały ani na chwile. W 30 minucie był rzut wolny dla mnie i czekałem 10 minut na poprawe sytuacji. Jednocześnie tlumaczyłem piortrkowi, ze w takich warunkach się nie da już grać, że lagi nie przechodzą i proponowałem dokończenie meczu rzecz jasna. W końcu po tych 10 minutach sie rozłączyłem i rozmowe przrzuciłem na irca. Zaproponowałem mu korzyste rozwiązanie sytuacji dogranie meczów. Otóz wyszedłem z propozycją rozegrania 3 pełnych meczów i jednego od 30 minuty i stanu 1:0 dla niego. Z tych 4 meczy natomiast wpisalibyśmy tylko 2 rezultaty dla niego najbardziej korzystne. On w zamian zwyzywał mnie od oszustów itp. Moja propozycja jest nadal aktualna. Reasumując nie chodzi mi najbardziej o wpisanie tych moich zwycięstw, ale o zachowanie PIotrka86. Który z tego co się orientuje zajmuje się nawet organizacją i zarządem jakiejś ligi czy pucharu. Myślę , że takie zachowanie nie przystoji na taką osobę.
The topic has been locked.
More
17 years 7 months ago - 17 years 7 months ago #38249 by PIOOTREK86
No to tak. Po pierwsze, lagi wystepowaly przez caly czas od meczu 1 do meczu nr3. o czym swiadczy rozmowa z gry (nie wiem dlaczego nei cala) :* Piootrek86 joined the game s partyline!
* germanik joined the game s partyline!
germanik /init 1
Piootrek86 /init 0
germanik jakim grasz teamem teraz?
Piootrek86 testowalem italy w ostatnich ooo
germanik acha
Piootrek86 1 remis i 5 lost ;/
germanik heh
germanik a z kim grales
Piootrek86 wies :d
germanik weis
germanik on jest zaj.... mocny
Piootrek86 oj pomylilem sie;d
Piootrek86 wiem
Piootrek86 wysoko jest
germanik brazil
Piootrek86 kim grasz?
germanik heh ale dostane
germanik hf
Piootrek86 taaa juz ostatnio miales dostac i mnie opitoliles;p
Piootrek86 ile meczow??
Piootrek86 4?
germanik 4
Piootrek86 ok
Piootrek86 wow ale dostajesz;d
Piootrek86 aj
Piootrek86 no nie ;/
germanik jeb... lagi
Piootrek86 nom
germanik hf
Piootrek86 ??
Piootrek86 heh
Piootrek86 lol
germanik ale smzata qrwa
Piootrek86 ku...
Piootrek86 jeb.. lagi ;/
germanik nooo
Piootrek86 2 kurwa karny pierdole
germanik ale ch.. jak gk wszystko puszcza
germanik jeb... lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Piootrek86 pier... takie lagi
germanik qrwa nie wiem czemu
Piootrek86 przegralem przez nie
Piootrek86 ten drugi karny byl przez nie;/
germanik iprzez sedziego
Tak wiec warunki napewno byly idealne w pierwszych dwoch meczach :)
Po dwa, w takich samych warunkach prowadzilem mecz nr 3, wygrywalem 1-0 w 30 min Germanik stwierdzil ze lagi mu nie odpowiadaja, i wyszedl z gry. Proponowal mi co prawda roznie rozwiazania, ale nie zgodzilem sie bo: nie chcialem przerwac tego meczu, a takie zachowanie dla mnie jest rowne walkowerem.
Nie chodzi ze nie chce wpisac bo przegralem, bo jak ktos popatrzy na moje mecze ooo, to mam w nich duzo porazek. Przed meczem z Germanikiem gralem np 6 meczow ooo z czego 5 przegralem i jakos wpisalem je. Dla mnie zlym zachowaniem Germanika jest fakt, ze probuje wmowic, ze dwa jego wygrane mecze byly spoko, a tylko ten trzeci co wyszedl z gry byl na lagach ....
a to koncowka rozmowy
germanik ok nie da sie dalej
germanik za duze lagi
Piootrek86 gramy
Piootrek86 mialy byc 4
germanik wiem ale patrz jakie lagi
Piootrek86 no to co
Piootrek86 2 wygrales jakos;p
germanik grac sie teraz nie da
Piootrek86 zaraz przejdzie
germanik coraz mniejszy fps
germanik dokonczymy to pozniej
Piootrek86 graj
Piootrek86 juz przeszlo
germanik pozniej dogramy
germanik bez przesady
Piootrek86 kurwa
germanik przed tem fps byl 45
Piootrek86 no graj nie ma juz
germanik teraz 42
germanik od nowa mozemy sporbowac wlaczyc
Piootrek86 jakos ci nie przeszkadzalo jak wygrywales
germanik bo tak nie bede gral
germanik ale wtedy nie bylo az tak
Piootrek86 jak nie
Piootrek86 kazdy mecz tak samo
germanik no lol
germanik chyba iwdizisz jaki fps
Piootrek86 gra a potem przerywa
germanik a jaki byl wczesniej
Piootrek86 i wraca do normy
germanik no ale teraz tylko przez chwile jest ok
germanik a wiekszosc to lagi
Piootrek86 kurde
Piootrek86 lag top przed chwila byl tylko
germanik moze od nowa sprobowac wlaczyc
Piootrek86 a teraz normalnie
germanik ta jasne
Piootrek86 nie bo jak to mowiles costam kolejke przejdzie czy huj wie
germanik sorry ale za duze lagi
Piootrek86 nie przeszkadzalo ci jak wygrywales
germanik qrwa ale lagi
Piootrek86 a teraz jak ci nie idzie to sry ;/
germanik ale nie bylo tkaich lagow
germanik nei przesadzaj
Piootrek86 kurwa wczesniej tez byly
germanik ale nie takie
germanik teraz ciagle sa
Piootrek86 jak przegralem przez lagi nie mowilem ze od nowa
Piootrek86 jasne
germanik przed tem tez przegrwalem
Piootrek86 takie same sa jak byly
germanik ale wuszedlem na prowadzenie
* Player 1 (Piootrek86) dropped from the current game.
* Player 2 (germanik) dropped from the current game.
* germanik left the game s partyline.
More
17 years 7 months ago #38250 by Germanik
Wiesz co Piotrek, probujesz teraz wmowic ludziom, ze granie przy FPS 45-46 i okresowych lagach, ktore pojawiaja sie 2, 3 razy w meczu i trwaja kilkanascie sekund jest takie samo jak granie przy FPS 42 i ciągłych lagach. Sam dobrze, ze wiesz, iz czekalem ok 10 minut w tym przerwanym meczum jednoczesnie tlumaczac, ze tak sie nei da grac (akurat tej czescie rozmowy tutaj nie wkleiles) ale lagi nie ustapily. A po za tym w poprzednich meczach też przegrywałem, a zdolalem odrobić gole i wygrać. WIęc nie oczerniaj mnie, wciskajac ludziom, ze ucieklem.
More
17 years 7 months ago - 17 years 7 months ago #38251 by PIOOTREK86
Germanik nie wiem czemu nie ma calej rozmowy, nagralem to na tel okno z gry wiec jak chcesz to podaj meil czy cos i ci wysle. Pozatym jest podczas rozmowy ze lagi ustaly i pisalem ci bys gral bo juz ich nie ma, ale ty nie zobaczyles nawet, bo w momencie gdy ustawiles na bok gre ze niby zmiane chcesz robic juz na boisko sporotem nie wrociles. I stwierdzam fakt ze lagi byly takie same, a ty poprostu w momencie przegrywania wyszedles z gry. Mogles dokonczyc mecz, i wyjsc po koncu, ja niechcialem przerywac tej gry. a skoro lagi ci przeszkadzaja, mogles odrazu przy pierwszym meczu wyjsc.
More
17 years 7 months ago #38253 by Foka
Dobra sprawa jest prosta:

Dwa pierwsze mecze do wpisania, a trzeci dla Piotrka ...

Czemu ?

Zacząłeś grę, to nie masz możliwości wyjścia jeśli się nie zgadza na to rywal. To chyba jest oczywiste i honorowe. Od uczciwości rywala zależy czy faktycznie widzi że chociaż prowadzi t ouczciwie przyzna, że są lagi i nie ma sensu grać. Jeśli nie to trudno musisz dograć. W ogóle argument dotyczących dwóch pierwszych meczy nie jest żadnym argumentem. Dwa pierwsze zagraliście i skoro graliście i żaden nie powiedział koniec po pierwszym (też lagowym ponoć meczu) to o czym my mówimy. A w 3ecim tak jak mówiłem ... ludzie to jest tylko gra. Germanik nie możesz w czasie meczu decydować, że kończysz grę bo lagi bez zgody rywala, zwłaszcza że przegrywaleś. Natomiast Piotrek skoro nie mówi, że faktycznie nie dało się grać to albo trzeba wierzyć, że u Niego było ok, albo to Jego sprawa.

Bądź, co bądź z gry ot tak wyjść nie można. Zapisujecie 2 winy Germanika i jeden Piotrka. Więcej luzu panowie.
More
17 years 7 months ago #38254 by Germanik
Wg mnie to nie do końca uczciwe rozwiązanie. Odrazu powiem, ze nie chodzi mi wcale o srn, tylko, że ja zachowałem się uczciwie względem niego, bo zawsze przecież mogłem się poprostu rozłączyć i powiedzieć, że net mi nawalił. Podczas gier już kilka razy spotykałem się z takimi sytuacjami i trzeba było dokańczać mecze, i to nieraz cała połowę chociaż była już np 70 minuta. Sprawa prosta na przyszłość; nie badzcie uczciwi wzgledem innych bo zmieszaja cie z blotem. Lepiej sie rozlaczyc i powiedziec, ze net padl.
More
17 years 7 months ago #38255 by PIOOTREK86
No uczciwie wyszedles podczas gry, gdzie nie Ty prowadziles i przeciwnik nie wyrazil zgody na przerwanie meczu :)
More
17 years 7 months ago #38257 by Foka

ja zachowałem się uczciwie względem niego, bo zawsze przecież mogłem się poprostu rozłączyć i powiedzieć, że net mi nawalił.

Brawo. powinien być ban za to, że w ogóle Ci takie pomysły do głowy przychodzą....

Temat zamek. Macie wpisać te 3 mecze, albo będziemy zastanawiać się nad wyciągnięciem poważniejszych konsekwencji.
Time to create page: 0.410 seconds