Aktualne składy do SWOSa (07/08)

More
17 years 3 months ago - 16 years 11 months ago #44060 by Spankin
Nikt u nas jeszcze tego nie wybił, a myślę, że może zainteresować wielu tak jak mnie;]

Aktualne składy i umiejętności graczy w klubach i reprezentacjach oraz aktualne drużyny w ligach autorstwa Synchronated. Świetna robota!!

synchronated.110mb.com/swoshdf0708.zip - rozpakować i wgrać do katalogu Disks (wcześniej zrobić kopię pliku swos.hdf)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 3 months ago #44085 by Lord Pablo
Spankin ja byłem zawsze Fanem aktualnych składów, ale przyzwyczajeń wielu graczy nie da sie zmienić. OK ja sobie będę na pewno trenował tymi składami. Dzięki

More
17 years 3 months ago #44087 by Spankin
Pablo nie mówię, żeby tymi składami grać ligę albo cokolwiek, ale fajnie czasem pokopać piłkę aktualnym składem nawet z komputerem lub pograć karierę ;] albo cup jakiś towarzyski pyknąć, cokolwiek ;]

More
17 years 3 months ago #44098 by xflea
a nie wydaje Ci się Spankin, że w tych uaktualnieniach są zbyt mocne składy? wiem, że Synchro opiera się na cenach z rynku transferowego (i tak je chyba dzieli przez 4 czy 5), ale mimo wszystko trochę to dziwne... jak w turnieju Extreme Stats :)

More
17 years 3 months ago #44099 by Spankin
może trochę, ale przynajmniej wyrównane te najlepsze ;]

More
17 years 3 months ago #44553 by lobo
Ja tak jak Watykan jestem przeciwko eksperymentom genetycznym, nawet jesli sa przeprowadzane na pikselowych ludzikach.... ale jeden turniej, czemu nie. ;)

• VirgoPL
  • VirgoPL's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 months ago #45872 by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Aktualne składy do SWOSa (07/08)
Ja bym chętnie grał takimi, ale Jak już Pablo wspomniał... trzeba dostosować się do większości

More
17 years 3 months ago #45884 by Intermario
Te stare już chyba każdy zna na pamięc, włącznie z umiejętnościami graczy, a tak byłoby to coś nowego :P

More
17 years 3 months ago #45894 by Lord Pablo
Nie no fajnie by sie tak grało ligę ze składami na czasie - ale to nie realne MARUDY by nas zamarudziły

• VirgoPL
  • VirgoPL's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 3 months ago - 17 years 3 months ago #45901 by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Aktualne składy do SWOSa (07/08)
Serio... to jak gram np. Realem Madrid to 3/4 składu znam tylko ze swosa. Nie wiem nawet jak wyglądali. Tak grałoby się znajomymi, ulubionymi i co najważniejsze... grającymi aktualnie ;)

Time to create page: 0.303 seconds