Re: Korupcja czy co?

More
17 years 2 months ago #49722 by PIOOTREK86
Korupcja czy co? was created by PIOOTREK86
Dlaczego Paczek gra w III lidze gr B, skoro nie gral w zeszlym sezonie wcale. Jak wrocil to powinien zaczynac jak kazdy gracz czyli od najnizszej czyli IV ligi :P
The topic has been locked.
More
17 years 2 months ago #49725 by Noobas
Replied by Noobas on topic Re: Korupcja czy co?
Widzisz, na układy nie da rady :D
More
17 years 2 months ago #49728 by Jason V79
Replied by Jason V79 on topic Re: Korupcja czy co?
Po raz kolejny nasz swosowski PZPN dał ciała. Ja rozumiem, że niektórzy stęsknili się za Pączkiem w 2 lidze i chcą się z nim jak najszybciej zobaczyć, ale będąc FAIR wobec innych graczy jest to dla mnie skandal. Dlaczego Pączek gra w 3 lidze skoro nie grał w tamtym sezonie w 4, a może jednak grał? Po co ten cały regulamin? Można go sobie wsadzić wiadomo gdzie. Normalnie porażka.

Zaraz będzie pewnie powiedziane, że z 3 ligi ktoś zrezygnował i liga się rozszerzyła. No i nie decyduje kolejność zgłoszeń tylko z tych co się zgłoszą wybiera się tego co jest najwyżej w rankingu, ewentualnie za zasługi itd. i dodajemy go do 3 ligi. Spoko zawsze da się coś wymyślić.

P.S.
Sorry za posta i tak macie rację, zresztą jak zawsze. Ja zrobiłem źle bo się odezwałem a wy dobrze, jest ok.
AHA. Może wrócę w październiku, ale też dajcie mnie do 3 ligi, albo jak można to do 1 lub 2.
More
17 years 2 months ago #49729 by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Korupcja czy co?
Nawet jakby ktos zrezygnowal, to powinien grac ktos z barazy o 3cia lige lub tez jedna osoba spac mniej z ligi.
More
17 years 2 months ago #49730 by Lord Pablo
Replied by Lord Pablo on topic Re: Korupcja czy co?
Wiecie nawet ja uważam że powinien zacząć Paczek od IV ligi - ale może gdzieś jest odnośnik w regulaminie lub POST gdzieś w Forum dlaczego tak a nie inaczej... hmmm dziwne
More
17 years 2 months ago #49731 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Korupcja czy co?
nie wiem w ogole o co wam chodzi szczerze mowiac... musialem uzupelnic 3 lige, bo brakowalo gracza, dalem Paczka, bo stoi najwyzej w ranku, a reszta graczy w 4 od niego znacznie odstawala. Nie jest powiedziane, kto uzupelnia stawke w lidze, jesli kogos brakuje i czy sie podoba, czy nie, decyduje o tym JA. Staram sie robic, tak zeby bylo ok i w tym wypadku uwazalem, ze tak wlasnie bedzie.
Uzupelnilem wszystkich ktorych moglem, np w 3 graja wszyscy barazowcy (zamiast 2), a wzialem Paczka bo byl najwyzej w ranku ze wszystkich graczy z 4. I tyle.

More
17 years 2 months ago #49732 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Korupcja czy co?
Według mnie sprawa wygląda tak :

Ci gracze, którzy zrezygnowali z ligi dobrowolnie i chcą wrócić, a wcześniej nigdy nie mieli problemów z frekwencją powinni zaczynać od ligi 3ej.
4 liga powinna być dla nowych i karnych graczy.
Inna sprawa czy było to gdzieś w regulaminie zapisane, bo jeśli nie Pączek powinien trafić do 4ej ligi, regulamin powinno się zmienić, tak jak napisałem i w następnym sezonie nie będzie więcej takich problemów.
More
17 years 2 months ago #49734 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Korupcja czy co?
no wlasnie nad tym myslalem apropo tych problemow co mialem, kogo dorzucic do 3 ligi.. i taki zapis najprawdopodobniej znajdzie sie w regulaminie... ze ludzie, ktorzy wracaja po przerwie (max 3 lub 6 miesiecy - jeszcze nie wiem) startuja od ligi 3.

Problem tylko z iloscia, jak nagle zechce wrocic np 6 graczy na raz :)jeszcze do przemyslenia
More
17 years 2 months ago #49736 by romaneq
Replied by romaneq on topic Re: Korupcja czy co?
gra bo jest z Lubina ;D
  • mp3fan
  • mp3fan's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 2 months ago #49737 by mp3fan
Replied by mp3fan on topic Re: Korupcja czy co?
skandal!!
Time to create page: 0.384 seconds