Re: Korupcja czy co?
- PIOOTREK86
-
Topic Author
- User is blocked
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 years 2 months ago #49823
by PIOOTREK86
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Korupcja czy co?
w takiej sytuacji dac do 3ciej ligi najlepszego z przegranych o baraze o 3cia lige
The topic has been locked.
17 years 2 months ago #49825
by Noobas
Replied by Noobas on topic Re: Korupcja czy co?
Zamknijcie już ten temat bo dyskusja bez sensu się robi. Dodajcie odpowiedni punkt do regulaminu i tyle.
Przerażająca jest tylko dla mnie systematyczność. W zapisach na sezon sierpniowy wyrazie jest napisane, że o dodaniu do 3 ligi (ewentualnie) decyduje kolejność zgłoszeń, czarno na białym, 0 niedomówień i snucia insynuacji. A tak dajemy pretekst do dyskusji i ja się temu wcale nie dziwię.
Przerażająca jest tylko dla mnie systematyczność. W zapisach na sezon sierpniowy wyrazie jest napisane, że o dodaniu do 3 ligi (ewentualnie) decyduje kolejność zgłoszeń, czarno na białym, 0 niedomówień i snucia insynuacji. A tak dajemy pretekst do dyskusji i ja się temu wcale nie dziwię.
- PIOOTREK86
-
Topic Author
- User is blocked
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 years 2 months ago #49830
by PIOOTREK86
A wiec w 3ciej lidze powinien grac Bumer
skoro czarno na bialym jest tak napisane
koniec kropka
Replied by PIOOTREK86 on topic Re: Korupcja czy co?
A wiec w 3ciej lidze powinien grac Bumer
17 years 2 months ago #49833
by Noobas
Replied by Noobas on topic Re: Korupcja czy co?
Piotrek w zapisach na sezon wrześniowy nie było tej wzmianki. Z tym, że chodzi mi o podtrzymanie jakiejś systematyczności a tak w sierpniu jest tak a we wrześniu już inaczej. Stąd ta dyskusja.
17 years 2 months ago #49837
by ruichi
kurrr... de.. mowilem juz, ze wszyscy z barazy awansowali .. czy czytasz w ogole co ja pisze?
tu nastapilo del sporej czesci maila, bo juz nie bede na ten temat pisal, bo to bez sensu.. kazdy i tak ciagnie w swoja strone.
Zapis na nowy sezon sie znajdzie odpowiedni.
Replied by ruichi on topic Re: Korupcja czy co?
w takiej sytuacji dac do 3ciej ligi najlepszego z przegranych o baraze o 3cia lige
kurrr... de.. mowilem juz, ze wszyscy z barazy awansowali .. czy czytasz w ogole co ja pisze?
tu nastapilo del sporej czesci maila, bo juz nie bede na ten temat pisal, bo to bez sensu.. kazdy i tak ciagnie w swoja strone.
Zapis na nowy sezon sie znajdzie odpowiedni.
Time to create page: 0.308 seconds