Nemzeti Bajnokság 2010. október

More
15 years 10 months ago #91073 by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság
Én ma este és holnap szinte egész nap leszek! Akinek jó az időpont, kérem jelezze, hogy tudjunk játszani.
The topic has been locked.
More
15 years 10 months ago - 15 years 9 months ago #91092 by Hawkz
Replied by Hawkz on topic Re: Nemzeti Bajnokság
No akkor Dimetrodon kérésére egy kis beszámoló az NB1 nyitómérkőzéseiről. :)

Hivatalosan is bejelenthetem: Új korszak kezdődött a történelemben, kezdetét vette az Online Magyar Nemzeti Bajnokság. :)
Abelxavier-nek és jómagamnak adatott meg a lehetőség, hogy az első bajnoki mérkőzést játszhassa hivatalos keretek között.
Következzen egy rövid beszámoló a két történelmi mérkőzésről:
1. mérkőzés (2010 október 1.; 22:00)
AbelXavier - Hawkz
3-1

(SWOS Heroes) - (Retro Kickers)
A hazai csapat esélyeshez méltóan kezde a bajnokság első mérkőzését, ugyanis már az 5. percre kétgólos előnyre tett szert. (Itt jegyezném meg, hogy addig tulajdonképpen csak a középkezdésem alkalmával értem labdához :D) Az első félidő közepén egy szerencsésnek mondható találattal sikerült a szépítés, de Abel végig kézben tartotta a mérkőzést, a második félidő elején ismét kettőre növelve előnyét. A meccs utolsó harmadában is végig a hazai csapat akarata érvényesült, de újabb gól már nem esett.
Összességében elmondható, hogy a papírformának megfelelően simán nyert AbelXavier.

2. mérkőzés:
Hawkz - AbelXavier
3-0

(Retro Kickers) - (SWOS Heroes)
A második mérkőzés is AbelXavier fölényével kezdődött, de kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt. Az első félidő végén egy távoli lövéssel megszereztem a vezetést, majd a 45. percben egy közeli helyezéssel 2-0ra nőtt az előny. Lelkiekben felkészülten vártam a második félidei rohamokat (:D), amik nem is maradtak el, de egy kontrából sikerült újabb találatot szereznem, ezzel 3-0. Teljes extázis, pezsgő, miegymás. :D Innentől kezdve már inkább csak a védekezésre koncentráltam, ami többé-kevésbé sikerült is, végül pedig kapott gól nélkül abszolváltam a találkozót.
A meccset összegezve megállapítható, hogy ezen a találkozón szinte minden számomra kedvezően alakult. :)

Mindkét meccs nagyon élvezetes volt, szerintem jó színvonalú mérkőzésekkel nyitottuk a bajnokságot. :)

Örülnék, ha AbelXavier is írna pár gondolatot a témához,hogy ő hogyan is élte meg eme histórikus eseménysort. :D
More
15 years 10 months ago #91093 by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság
Hawkz megmutatta. De tényleg. Egy török srác már meg is kérdezte tőlem, hogy ki ez a Hawkz? Mert, hogy ez komoly eredmény...
More
15 years 10 months ago #91115 by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság
kiosztották a dobogó első 3 helyezettjének járó díjat, fújjuk le az egészet ;)

szép eredmény Abeltől gólt nem kapva mindeközben pedig 3mat is rámolva elhagyni a gyepet! Grat a győzelemhez!

Abelnek pedig grat az első hivatalos NB I-es SWOS győzelméhez, történelmi 3 pont!
More
15 years 10 months ago #91150 by Abelxavier
Replied by Abelxavier on topic Re: Nemzeti Bajnokság
Hát igen, összehoztuk:)

Gratu Hawkz-nak, egyelőre ő vezeti a bajnokságot :)
Az első meccsen muszáj volt nyomást gyakorolnom rá, hogy érezze kivel van dolga:)
Ez össze is jött.
A másodikban meg nyomtam is meg nem is, 0-1-nél még nem ilyedtem meg, inkább rákapcsoltam.
De hihetetlen módon minden labdámat elvette, nem tudom hogy. :)
Aztán jött a második és onnan csak vergődés volt részemről :)
Csatáraimat rutinosan leszerelte, jó szögben állt, stb....
Úgyhogy gratu!

Nehéz nekem a rendes magyarok ellen nyomni mint állat (mint ahogy lengyelbe nyomtam),
de rákapcsolok. Most már nincs kegyelem :) s persze nekem sincs, ha valaki 3-0-ra legyőzhet,
az le is fog:)

Éljenes a fasza magyar swososok!!! :)

Jó kis bajnokság lesz, a papírformárol meg ennyit :)
More
15 years 9 months ago #91206 by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság
Sziasztok!

Ma este valaki nb1-es meccsre?

bromberg
More
15 years 9 months ago #91215 by FLegby
Replied by FLegby on topic Re: Nemzeti Bajnokság
hali!

felnéztem IRC-re ott nem láttalak, szóval akkor lépek aludni :)

legközelebb összehozzuk! (bár tegnap hawkz ellen sem jött össze technikai okok miatt...)

fleg
More
15 years 9 months ago #91222 by Davkas
Replied by Davkas on topic Re: Nemzeti Bajnokság
Dimet, arra gondoltam - nagy merészen - hogy, ha ez neked nem nagy probléma, akkor a héten valamelyik este felkeresnélek. A router állítgatás kicsit nehézkesebb, így, ha benne vagy igénybe venném azt a lehetőséget, hogy tőled/veled bonyolítanám a mérkőzések javát. Ez azt is jelenti, hogy ha tudunk időpontot egyeztetni, akkor abban az intervallumban minél több mérkőzést, minél több becses ellenféllel le is bonyolítanék! Így majd a többiek jelentkezését is várnám!
Köszi
More
15 years 9 months ago #91224 by dimetrodon
Replied by dimetrodon on topic Re: Nemzeti Bajnokság
Az alapvető válaszom, hogy igen, nagyon szívesen látlak!

Három megjegyzés:
- Szervezd le, hogy akkor kivel tudsz játszani ezidő alatt. PM-eket lehet küldeni, annak aki nem válaszol itt.
- Olyan ellenféllel, aki tud hostolni tudsz játszani router állítgatás nélkül is. 5 ilyen van. A maradék 4 persze kiesne, ha egyikőtök se tud hostolni.
- Hosszabbtávra kell más megoldás, mert ez tök jó egyszer-kétszer, de nem lesz mindig épp jó. Nem nagy dolog a router beállítása, szívesen segítek.
More
15 years 9 months ago #91260 by bromberg
Replied by bromberg on topic Re: Nemzeti Bajnokság
Davkas, majd írd meg egy-két nappal előtte, hogy melyik nap mész Dimetrodonhoz, hogy tudjunk úgy készülni.

Bocs Flegby a vasárnap estéért, közbejött egy váratlan esemény. :-)
Time to create page: 0.240 seconds