Rzeszow Offline [INFO]

More
13 years 10 months ago #108541 by _barto_
Replied by _barto_ on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
dokładnie okolice Bochni, ja póki co to będę mógł wyjechać po pracy tj. po 16.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #108566 by bobbiebobras
ja szybciej niz 18 nie dam rady :(

More
13 years 10 months ago - 13 years 10 months ago #108730 by sanek
Replied by sanek on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
postaram się przyjechać, nie wiem czy dzień wcześniej, czy w dniu turnieju, ale postaram sie być ;-)
szanse 85-15
może użyje małego podstępu i przyjedzie ze mną jeszcze jeden grajek, ba a może 2, zobaczymy

More
13 years 10 months ago #108798 by dzem
Replied by dzem on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
chcialbym podsumowac troche:
1. Bobbie, Barto, Gomi, Xflea - zgodnosc co do wyjazdu w piatek, godzina do ustalenia.
2. Foka, Blazej, Romaneq + byc moze Paczek - sobota rano wyjazd (5-6)? Paczek
Sanek / Sanki - piatek / niedziela
Ibenolos - wlasny nocleg

czyli na sobote/niedziele: rezerwuje 5os, 4os, na ktorych oplacenie (zaliczki) umowie sie na koniec roku / poczatek stycznia (do tego czasu chcialbym zeby ekipy 1. i 2. potwierdzily powyzsze ustalenia).
Wstepna rezerwacja (czyli moze przepasc) zostawie na kolejny pokoj 4os. (dla Sankow / innych osob).

Nocleg piatkowy bedziemy rezerwowac, jak bedzie decyzja, kto / o ktorej wtedy przyjedzie.

More
13 years 10 months ago #108972 by romaneq
Replied by romaneq on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Dżem ja jednak rezygnuje z przyjazdu nie chodzi o termin tylko hmmm o logistykę. Bez zbędnej ściemy to jest dla mnie jednak za daleko. 7-8 godzin samej drogi i po turnieju powrót. Gdzie jakiś sen czy alkohol, zaraz pewnie problemy z kompami wyjdą, które są zawsze...

Decyzja ostateczna, właśnie wróciłem z delegacji z tamtych rejonów Polski droga za Krakowem to nadal tragedia. Wiem, że w weekend jest luźniej ale mimo wszystko.
Jak ktoś z dolnośląskiego będzie jechał PCty dwie sztuki mogę na turniej użyczyć.

Zmieniłbym zdanie gdybyśmy mogli spokojnie pojechać w piątek ale wiadomo 3 osoby do auta musiałyby także wziąć wolne więc problem. Drugie rozwiązanie jakie mi przychodzi na myśl to turniej po środku czyli w Krakowie no ale to raczej na przyszłość.

Przepraszam Dżem za problem ale jak się zastanowić wypad na Rzeszów + turniej + powrót w 2 dni to mega problem... :(

More
13 years 10 months ago #108979 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Roman, ale jeśli to miałoby zmienić Twoje zdanie to ja mogę jechać w piątek ....

More
13 years 10 months ago #108989 by romaneq
Replied by romaneq on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
W piątek pojadę tylko potrzeba jeszcze 2 osoby do auta. Moja fura pali średnio 9l/100 km. Błażej Pączek dajcie znać czy dacie radę w piątek ?

More
13 years 10 months ago #108990 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
Bo nie ukrywam, że przy jeździe samemu liczyć trzeba 300 zł na samo paliwo. Roman jest jeszcze inna opcja ... w dwójkę jechali byśmy na Śląsk i tam by się ktoś do nas dosiadł ... więc niekoniecznie musi to być Pączek i Błażej ....

More
13 years 10 months ago - 13 years 10 months ago #108992 by Blazej_Bdg
no ja oczywiście mogę w piątek jechać. Tylko o której chcecie wyjeżdżać?

I nawet pierwszy raz taki fajny pociąg jedzie (4:34), we Wrocławiu bym był o 12:15

More
13 years 10 months ago #109002 by paczek
Replied by paczek on topic Re: Rzeszow Offline [INFO]
u mnie tak jak pisałem wcześniej ciężko się określić, jeśli pozaliczam kolokwia do tego czasu to nie będzie problemu i pojadę - jednak możliwe jest, że wtedy będę miał jakiś drugi termin dlatego na 100 % nie mogę powiedzieć

Time to create page: 0.277 seconds