Pablo a rerezentacja Polski
16 years 7 months ago #62135
by Foka
Pablo a rerezentacja Polski was created by Foka
[22:40] Lord_Pablo kadra dla bORUCA I dUdki zamknięta !!!!!
[22:40] Darecki-OKS teraz Polska - san Marino 1-3
[22:40] Lord_Pablo żegnamy skórwysynów
[22:41] Lord_Pablo dopuki te dwa kutasy będa w wyjsciowej 11ce to nie postawie ani zlotówki na wygraną
[22:42] Lord_Pablo kto zjebał ze slowacją? boruc i dudka rownież oni jak wczoraj
[22:42] Lord_Pablo kadra dla bORUCA I dUdki zamknięta !!!!!
[22:42] Lord_Pablo żegnamy skórwysynów
[23:09] Boruc2 [22:43] * Lord_Pablo has quit IRC (Quit: Reprezentacja pośmiewiskiem Europy)
Do rzeczy. Wczoraj Polska w stylu ..... (każdy niech sobie dopowie) przegrała mecz El.MŚ. Wczoraj na kanale toczyła się ostra dyskusja, było obrażanie naszych zawodników. Jednak chociaż każdy moje podejście zna, to się powstrzymałem, tłumaczyłem jak to widzę i przymknąłem oko na obelgi pod adresem piłkarzy. Przymknąłem bo stwierdziłem sprawa świeża, pół kanału banować nie będziemy
. Polska reprezentacja to coś, co nas łączy. Po jej sukcesach jesteśmy dumni, a po porażkach smutni. Ci ludzie reprezentują nasz kraj. Z pewnością robią to najlepiej, jak w danym momencie potrafią. Czy ktoś myśli, że Boruc specjalnie, taką bramkę puścił, albo że Zewłakow specjalnie mu tak podał? Cała reszta chciała zagrać słabo?NIE!! Nie wyszło Im i z pewnością nie jest im z tym dobrze. Zresztą każdy z nich po meczu nie rzucał pierdów o słońcu, kartoflisku. Wszyscy w męskich słowach określili, że dali ciała. Pablo jest opem, kimś kto powinien świecić przykładem. Czasem powinien trzymać nerwy na wodzy. Wiem, że Pablo to dobry chłopak, wiele zrobił dla sceny sensible. Dla tego daleki jestem od banowania Go na dłużej, albo banowania Go w ogóle. W związku z tym optuje o odebranie mu opa.
[22:40] Darecki-OKS teraz Polska - san Marino 1-3
[22:40] Lord_Pablo żegnamy skórwysynów
[22:41] Lord_Pablo dopuki te dwa kutasy będa w wyjsciowej 11ce to nie postawie ani zlotówki na wygraną
[22:42] Lord_Pablo kto zjebał ze slowacją? boruc i dudka rownież oni jak wczoraj
[22:42] Lord_Pablo kadra dla bORUCA I dUdki zamknięta !!!!!
[22:42] Lord_Pablo żegnamy skórwysynów
[23:09] Boruc2 [22:43] * Lord_Pablo has quit IRC (Quit: Reprezentacja pośmiewiskiem Europy)
Do rzeczy. Wczoraj Polska w stylu ..... (każdy niech sobie dopowie) przegrała mecz El.MŚ. Wczoraj na kanale toczyła się ostra dyskusja, było obrażanie naszych zawodników. Jednak chociaż każdy moje podejście zna, to się powstrzymałem, tłumaczyłem jak to widzę i przymknąłem oko na obelgi pod adresem piłkarzy. Przymknąłem bo stwierdziłem sprawa świeża, pół kanału banować nie będziemy
Please Log in or Create an account to join the conversation.
16 years 7 months ago #62136
by Root
Replied by Root on topic Re: Pablo a rerezentacja Polski
Oj...chyba za ostro...to wg mnie złe rozwiązanie...myślę że Pablos nie zasłużył aż na taką karę...zwłaszcza że jego przewinienie nie wiąże się z sensible soccer....można tu wkleić wiele dialogów gdzie padały różne słowa a bany padały raczej rzadko...tym bardziej taka kara nie powinna paść bo to jest gorsze niż ban...jak na moje to Pablos już wie co robił źle i na tym powinniście zakończyć sprawę...
16 years 7 months ago #62137
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Pablo a rerezentacja Polski
Mhm no, jak Darecki ostatnio wyzywał się chyba z Mgr to też wiele wspólnego z sensible nie miało, a bana dostał. Mierzymy jedną miarą ... A upierał się będę, że to nie jest gorsze niż ban.
16 years 7 months ago #62138
by morys
Replied by morys on topic Re: Pablo a rerezentacja Polski
ban do czasu az kouczem zostanie pan Gmoch!!
16 years 7 months ago #62155
by dzem
Replied by dzem on topic Re: Pablo a rerezentacja Polski
Ja jestem calkowicie przeciw temu wnioskowi;-)
Zakładam, ze przytoczony log to najgorsze co zrobil Pablo. Czy naprawde za kazdym razem jak ktos uzyje skórwysyna to bedziemy rozwazac ban lub pozbawienie opa? ( kutasa i zjebali pomijam bo kanal swieciłby pustką)
Zdanie na temat reprezentacji to prywatna opinia każdego z nas, a #sensible jest wlasnie miejscem do wymiany poglądów. Pablo wlasnie wyrazil swoja opinie i chwala mu za to;-)
To ze jechal po reprezentacji nie ma nic wspolnego z opowaniem bo opem chyba nie jest sie za wspieranie repry tylko za dzialanosc swosowa.
Daleki jestem od twierdzenia ze opom można więcej, ale jeszcze dalej od surowego traktowania opów, tylko dlatego ze są opami.
Przytoczona kłÃ³tnia Dareckiego i Mgr, to zupelnie inna bajka:
- obrazali sie nawzajem (Pablo nie obrazal czlonkow ss.pl, wiec nikt nie mogl sie poczuc urazony)
- bluzgi byly mniej subtelne
- bluzgi trwały dluzej niz 2 minuty
- bluzgi powtarzaly sie od dluzszego czasu
Zakładam, ze przytoczony log to najgorsze co zrobil Pablo. Czy naprawde za kazdym razem jak ktos uzyje skórwysyna to bedziemy rozwazac ban lub pozbawienie opa? ( kutasa i zjebali pomijam bo kanal swieciłby pustką)
Zdanie na temat reprezentacji to prywatna opinia każdego z nas, a #sensible jest wlasnie miejscem do wymiany poglądów. Pablo wlasnie wyrazil swoja opinie i chwala mu za to;-)
To ze jechal po reprezentacji nie ma nic wspolnego z opowaniem bo opem chyba nie jest sie za wspieranie repry tylko za dzialanosc swosowa.
Daleki jestem od twierdzenia ze opom można więcej, ale jeszcze dalej od surowego traktowania opów, tylko dlatego ze są opami.
Przytoczona kłÃ³tnia Dareckiego i Mgr, to zupelnie inna bajka:
- obrazali sie nawzajem (Pablo nie obrazal czlonkow ss.pl, wiec nikt nie mogl sie poczuc urazony)
- bluzgi byly mniej subtelne
- bluzgi trwały dluzej niz 2 minuty
- bluzgi powtarzaly sie od dluzszego czasu
16 years 7 months ago #62156
by Foka
Dżem podobne teksty padały dzień wcześniej, ale nie chce mi się przeglądać logów. Absolutnie nie chodzi mi o samo bluzganie, bo sam przeklinam na kanale .... jesteśmy w większości dorośli, a kanał to nie jest domowe przedszkole. Chodzi zwyczajnie o poziom w jaki Pablo oceniał reprezentantów kraju.
16 years 7 months ago #62159
by Foka
Twoja postawa Pablo w tym momencie utwierdza mnie w przekonaniu, że podjąłem słuszną decyzję.
16 years 7 months ago #62164
by szczepan
Replied by szczepan on topic Re: Pablo a rerezentacja Polski
ja jestem zdania, ze sam temat na forum posluzyl jako klaps wychowawczy i wystarczy
odbieranie opa nie jest potrzebne, wiadomo emocje i te sprawy, zdarza sie kazdemu... natomiast z cala pewnoscia niezbedny jest ban. dla Artka Boruca, na gre w kadrze. na bardzo, bardzo dlugo
16 years 7 months ago #62166
by dzem
Replied by dzem on topic Re: Pablo a rerezentacja Polski
1. Biorac pod uwage dotychczasowa niekaralnosc i wykonana prace spoleczna, dziwie sie, ze nawet jesli popelnil pierwsze morderstwo to sprawa nie skonczyla sie na upomnieniu na privie.
2. Czy jesli napisalbym wszystko co napisal Pablo w konekscie Vettel a to tez powstalby problem? Nie sadze, bo chyba nikt w Polsce nie darzy go sympatia po weekendzie i przeszloby to bez echa, a nawet wiekszosc by sie przylaczyla do bluzg.
A skoro tak, to znaczy ze nie chodzi o sposob wypowiedzi, a tylko i wylacznie o cel bluzg (zreszta Foka wspomnial o tym). I w tym momencie wkraczamy w dyskusje czy to ze kanal #sensible.pl jest polski oznacza ze nie mozna na nim pisac negatywnych opinii o Polsce, Polakach itd.
2. Czy jesli napisalbym wszystko co napisal Pablo w konekscie Vettel a to tez powstalby problem? Nie sadze, bo chyba nikt w Polsce nie darzy go sympatia po weekendzie i przeszloby to bez echa, a nawet wiekszosc by sie przylaczyla do bluzg.
A skoro tak, to znaczy ze nie chodzi o sposob wypowiedzi, a tylko i wylacznie o cel bluzg (zreszta Foka wspomnial o tym). I w tym momencie wkraczamy w dyskusje czy to ze kanal #sensible.pl jest polski oznacza ze nie mozna na nim pisac negatywnych opinii o Polsce, Polakach itd.
- Lord Pablo
-
- Elite Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
16 years 7 months ago #62167
by Lord Pablo
Replied by Lord Pablo on topic Re: Pablo a rerezentacja Polski
Op powinien dawać przykład na #sensble.pl i pilnować porządku a ja bluźniłem więc powinienem Opa stracić.
Co do Bana - proszę o poinformowanie mnie czy to Ban na #sensible.pl czy też na ss.de bo chciałbym w lidze wystąpić.
Co do Bana - proszę o poinformowanie mnie czy to Ban na #sensible.pl czy też na ss.de bo chciałbym w lidze wystąpić.
Time to create page: 0.214 seconds