Re: NOCLEG - Wrocław Open 2009 - Edycja 2 - 17 Październik 2009 !!!

More
16 years 1 month ago #73766 by xflea
Filip - miałem na myśli pociąg osobowy z dworca Wrocław GłÃ³wny... nieprecyzyjnie się wyraziłem
The topic has been locked.
More
16 years 1 month ago - 16 years 1 month ago #73770 by Foka
No na turniej jest taka opcja ... Filip ... pociągi są co godzinę i jesteś na miejscu w 5 minut !! Jednak w nocy już nie jeżdżą i trza będzie autobusem. Tak czy siak propozuje już rano kupić bilety na powrót autobusem nocnym.

Nawet sprawdziłem. O 9.45 jest pociąg na Brochów. 9.50 na miejscu.

Jeśli się nie wyrobicie to następny jest 9.56 ....

Filip pomyśl o tym. Szybciej i wygodniej.
More
16 years 1 month ago - 16 years 1 month ago #73776 by Filippousis
;D tak, pomyślałem o aucie :o za dużo myślę ::)

Najlepiej pojechać pociągiem o 9:56 ponieważ jedzie 6 minut i kosztuje 3zł (ten z 9:40 jedzie 5 min i kosztuje 8zł!!!).

@Xflea
Toś mnie wpuścił w maliny z tym osobowym ;D
More
16 years 1 month ago #73783 by Foka
Chyba jeszcze Bobbie będzie brał nocleg, tak coś wczoraj wspominał. Zapytam się Go dziś.
More
16 years 1 month ago - 16 years 1 month ago #73800 by olesio
Filippousis: Dla nas z Łukaszem Pogoń też zarezerwuj te bilety za 6 złotych, opłacimy Tobie w sobotę.
Tylko jest taka kwestia, że być może ja będę musiał się z kimś wcześniej wybrać na Brochów, gdyż
mam być niestety obarczony rolą wpisywania wyników, a jeszcze jakieś zakupy będe chciał (i pewnie
nie tylko ja) dokonać w Biedronce to wole być nieco wcześniej przed rozpoczęciem turnieju i samego
losowania grup. No i myślę, że dla reszty ludzików też będzie lepiej przybyć, nie na ostatnią chwilę.
More
16 years 1 month ago #73804 by Jason V79
Ja też myślę, że wyjazd 9.56 to trochę za późno.
More
16 years 4 weeks ago #73841 by Wodiczko
zwłaszcza, że wiemy jak z reguły się piątkowe integracje we Wrocku kończą ... :P
More
16 years 4 weeks ago #73843 by ruichi
pociagiem w jedna strone jest ok.. chociaz o 10 to troche pozno, ale damy rade...
picie piciem.. ja przed 8 musze wyjechac w niedziele na samolot:P
More
16 years 4 weeks ago - 16 years 4 weeks ago #73848 by Filippousis
Ok Panowie.....

Zawieszam akcję Zestaw Podróżnika, tzn. sprawa jest nieaktualna! Dlaczego? zbyt wiele osób chce wyruszyć o różnych godzinach, jednym pociag pasuje innym nie, a ja nie chce tego robićna wariackich papierach.

Oczywiście służę pomocą na miejscu w rejonach PKP i PKS.

Rozkład jazdy PKP: pociąg relacji Wrocław GłÃ³wny - Wrocław Brochów w cenie 3zł 7:56, 9:40( ten jest za 8zł), 9:56.

Do stacji Brochów można dojechać autobusem linii 125, którego przystanki znajdują się w pobliżu naszych miejsc noclegowych!

Lokalizacja przystanka: 700m do przystanku linii 125 od hostelu Silesius! Rozkład jazdy Przystanek ul.Komandorska (EPI)

Lokalizacja przystanka: 600m do przystanku linii 125 od DW Piast! (to trasa okrężna, wystarczy przejść przed Dworzec PKP-300m).Rozkład jazdy Przystanek Dw.Gł. PKP

Wysiadamy na przystanku Stacja Brochów! Stąd wszyscy po turnieju, w nocy mają zapewniony powrót do hosteli linią nocną 245 (rejon PKP i PKS)!

Dokąd mniej więcej jedziemy? Przybliżona trasa.

W nocy wszyscy mają zapewniony powrót do hosteli linią nocną 245 (rejon PKP i PKS)!
More
16 years 4 weeks ago #73850 by Foka
PANOWIE MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSCY ROZUMIEJĄ POWAGĘ SYTUACJI, ALE POWTARZAM JESZCZE RAZ !! KOGO NIE MA O 10.15 na MIEJSCU - TEN NIE BIERZE UDZIAŁU W LOSOWANIU = NIE GRA W TURNIEJU - CHOCIAŻBY Z SAMEGO DONIECKA PRZYJECHAŁ !! NIE INTERESUJE MNIE TEŻ, ŻE NAJEBALIŚCIE SIĘ DZIEŃ WCZEŚNIEJ I NIE BYLIŚCIE WSTANIE WSTAĆ O CZASIE ! WYMAGACIE BY TURNIEJ SZYBKO SIĘ SKOŃCZYŁ - WIĘC PILNUJCIE SIĘ !!
Time to create page: 0.270 seconds