Praga 05.12.2009

More
15 years 11 months ago - 15 years 9 months ago #77118 by romaneq
Praga 05.12.2009 was created by romaneq
Tak więc jutro praski turniej, który jakoś nie cieszy się zainteresowaniem jak w poprzednich latach nie wiedzieć czemu. Ale w sumie widząc podejście organizatorów nie ma się czemu dziwić.

Skład Polaków Foka i Romaneq :o

The topic has been locked.
More
15 years 11 months ago - 15 years 11 months ago #77121 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Praga 05.12.2009
Ale tu nie ma o czym dyskutować. Jeśli osoba, która mówi, że jedzie .... zmienia zdanie na 5 dni przed turniejem i to jeszcze nie mówi o tym sama, tylko dopiero jak my się jej pytamy. Tak jest jak niektórzy myślą tylko o sobie, a pozostali niech się martwią.

Jutro chociaż mnie paliwo wyniesie 35 zł to razem z moimi znajomymi z auta zrzucamy się Romanqowi na paliwo by nie musiał całości pokrywać sam. Jasne można powiedzieć chce jechać to niech płaci, ale jak podejmował decyzję o wyjeździe to się zakłada, że inni będą partycypować w kosztach, a nie, że wycofają się bo im się nagle coś odmieni. Oczywiście pomijam tu Paczka bo Jego wyłączył wypadek losowy.
More
15 years 10 months ago #78016 by romaneq
Replied by romaneq on topic Re: Praga 05.12.2009
Jedyne czego napewno nie zapomnę z pobytu w Pradze i Foka pewnie też to jak zwykle fajne nieporozumienia, których sam nie byłbym wstanie wymyślić ;D

- Zapłaciliśmy wpisowe chyba w tym roku znowu na miejscu okazało się ono wyższe niż miało być w tym były wliczone posiłki dla graczy ;D
- Wpada kucharz i mówi, że zaprasza na polevkę czyli zupę więc wszyscy idziemy na posiłek po czym wracamy do gry; wszystko fajnie tylko jak poszedłem po piwo facet mnie pyta kiedy zapłace za zupę O_O jak się okazało nie była ona wliczona do wpisowego
- Ale najlepsze było to, że grałem mecz ligowy i od początku myślałem, że jest to mecz FRIENDLY bo ligę już skończyliśmy tak myślałem, mecz wygrałem a grałem od tak sobie nie zważając na wynik; o tym, że to była nadal liga dowiedziałem się jak zasiadła następna para do gry ;D

CZESKI FILM

O wynikach nie ma co mówić napewno mogły być lepsze ;)
Time to create page: 0.233 seconds