KOSZULKI NA ŚWIĘTA SWOSA

More
15 years 7 months ago #82331 by Magister
Tak sobie myślę.... Zbliżają się powoli dwa Święta SWOSA :D VI Lubiński Turniej Sensible Soccer i MŚ we Wrocku :) mam plan a żeby zrobić jakąś fajną koszulkę na te dwie imprezy :) wiadomo że nie wszyscy mają kasę na 2 koszulki ( bo ja mam plan być na obu turniejach i zrobić sobie 2 koszulki aby potem była jakaś pamiątka ( mam nadzieje, że mi się to uda)) Jest firma Kokot, gdzie ja robiłem sobie tam koszulkę ze swoim nazwiskiem itp. Chcę u nich zrobić sobie właśnie na te dwa Święta koszulki, bo naprawdę warto... Nie ma naklejanych napisów tylko zrobione naprawdę profesjonalnie, więc nie ma obawy, że po kilku praniach odklei się literka czy cyferka :D Posta piszę oczywiście dla chętnych :P może ktoś się skusi, bo tak czy siak ja będę robił na bank i cinek też ma smaki :D Kwestia teraz jakiś wymyślić fajny wzór koszulki :) barwy można wybrać bezpośrednio na stronie kokota ale wzory można by wspólnymi siłami coś ciekawego wymyślić :) co do kosztów nie wiem jeszcze dokładnie ale myślę, że max 100zl :) ja za swoja dałem 80 z groszami, to zależy chyba od ilości nadruków na koszulce ale jeszcze się dowiem dokładnie na razie chętni zgłaszać swoje schematy, wzory koszulki :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 years 7 months ago - 15 years 7 months ago #82332 by Magister
wzór mojej koszulki :) trochę czerstwa jakość bo to z tel robiona fota :D ale widać :P

Dobra na stronie kokota jest wszystko :) www.kokott.com.pl/
Attachments:

More
15 years 7 months ago - 15 years 7 months ago #82333 by paczek
Nie wyobrażam sobie, żeby jako organizatorzy (Polacy) nie zrobili byśmy sobie koszulek okazjonalnych jak w poprzednim roku :)
malotkiego ścignijcie jeśli chodzi o grafikę :P

wstępnie się pisze, jak będzie więcej danych potwierdze :)

PS. Ale przerzućcie ten temat do innego działu, tam gdzie zawsze są tematy o koszulkach

More
15 years 7 months ago #82338 by cinek
Trochę nazwa firmy jest nieszczęsna Kokott :) kto zna trochę czeski wie o co chodzi.

http://www.kokott.com.pl/img_gallery/2/mini/58.jpg?1269293824

www.kokott.com.pl/

File Attachment:

Tam gdzie * w cenę wliczone wszystkie nadruki, dopłata do nazwiska/ksywki 3zł netto.

More
15 years 7 months ago #82359 by Magister
no i ta biała z wstawkami czerwonego jest dojebana :) a nazwa firmy nie musi byc cała :P moze pisac w skrocie KKT :) pepiki tego nie znaja :D

More
15 years 7 months ago #82790 by Magister
macie juz jakies logo ? na najblizszy turniej w Lubinie? zapodajcie

Time to create page: 0.192 seconds