Polski Save Disk dla graczy ligowych?

More
13 years 10 months ago - 13 years 6 months ago #110219 by RANDAPEK
Pomysł na polski save disk. Kandydatury na własne teamy bazujących na orginalnych ze składem ulubionej drużyny i strojach. Co o tym sądzicie? Wiem, że większość gra i tak Realem, Barcą, Brazylią czy Włochami. Lubię grać wieloma innymi drużynami co urozmaica mi potyczki np. w ooo. Sądzę , że paru chętnych się znajdzie i pomysł zainteresuje wielu graczy, mogę się tym zająć nic trudnego import i zmiana nazwy drużyny i wprowadzenie aktualnych składów. Moja propozycja na macierzysty save disk z wybranymi drużynami głównie z Anglii, Włoch i Hiszpanii, parę reprezentacji narodowych i resztą, którymi większość z Was grała plus otwarty na propozycje pozostałych. A tak o to każdy mogły zacząć dać swoje pomysły, po woli zaczyna mnie nudzić granie starymi składami przecież połowa piłkarzy może już nie żyć. A wole grać aktualnymi składami na upgrade, naprawdę nie trzeba dużego wysiłku tym bardziej, ze patch ver.0.3 220kb www.randapek.neostrada.pl/plaswos_setup.exe od Olesio poprawił wiele błedów w AmigaSwos dla polskich graczy i nie tylko jest doskonałym rozwiązaniem niż zabijanie procesu swosUEA.dll za każdym razem uruchamiając menadżera zadań. Każdy też ma jakiś ulubiony team, który można znacznie zmieniać, aktualizować składy i nie czekać na 1 miesiąc czy dłużej na wana81. Liczę, ze coś wypali w tej sprawie, a granie drużyną z własnego regionu sprawiłoby nie lada frajdę, nawet jeśli są na składach Realu, Brazil i innych na aktualnych przynajmniej składach, a nie dziadków futbolu :D

Tutaj Sklady: s1255.photobucket.com/albums/hh636/randapek/

Pobierz Patcha: www.randapek.neostrada.pl/plaswos_setup.exe

Odpal przy instalacji wskaż, gdzie zainstalowałeś katalog AmigaSwos. Uruchom plaswos.exe, standardowo zrób update, przystępując do gry naciśnij odpowiedni przycisk. Gra uruchomi się z odpowiednim savediskiem i graj 1 z 48 drużyn, kieruj pixelowatymi piłkarzami z Ireneuszem Jeleniem w Lille OSC lub Zlatanem Ibrahimoviczem w Ac Milan i innymi z czołówki europejskich drużyn.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 years 10 months ago #110221 by olesio
Przypomne że istniał kiedyś polski savedisk przygotowany przez Lorda Pablo, a ja hostowałem go i zrobilem program do aktualizacji oraz podmiany configu Kaillery, ale pomysł się nie przyjąl. Było bardzo małe zainteresowanie używaniem tego dysku. W końcu zrezygnowaliśmy z tego. Nie wiem czy tym razem będzie lepiej.

More
13 years 10 months ago #110222 by Spankin
Dokładnie to samo miałem napisać, idea w teorii może i słuszna jednak w praktyce się raczej nie sprawdzi, oficjalne rozgrywki i tak gramy standardowym save diskiem, nasz własny mógłby ewentualnie służyć do gier ooo i friendly cupów (takie też już były), ale pewnie zainteresowanie nie będzie większe niż kiedyś.

More
13 years 10 months ago #110227 by ulg81

Ja lubię grać wieloma innymi drużynami co urozmaica mi potyczki w ooo. Sądzę , że paru chętnych się znajdzie i pomysł zainteresuje wielu graczy, mogę się tym zająć nic trudnego import i zmiana nazwy drużyny i wprowadzenie aktualnych składów.

Skoro nic trudnego i możesz sie tym zając to po prostu to zrób i podziel się z tymi co grasz z nimi ooo lub umieść gdzies w sieci, wrzuc link i po problemie, przecież nikt wam tego nie zabroni :D

More
13 years 9 months ago #110237 by ulg81
pewnie nawet sobie zrobilem sam Lechie, ale ja nie gram raczej ooo a do ligi uzywam ogolnego dysku

More
13 years 9 months ago #110239 by matias9102
ja tam jestem za chetnie bym pogral Borussia z Gladbach:)

More
13 years 9 months ago #110240 by inimicus
Jestem za, choć chce jedynie pograć jednym zespołem. Holandią. I raczej tą co jest w SWOS. Jakbyście potrzebowali miejsca na serwerze, to mam do udostępnienia do 10mb.

• Domin Gabryel
  • Domin Gabryel's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
13 years 9 months ago - 13 years 9 months ago #110242 by Domin Gabryel
Replied by Domin Gabryel on topic Re: Polski Save Disk dla graczy ligowych?
Grajcie sobie jak chcecie, ale jesli chodzi o oficjalne spotkania to jestem przeciwny wprowadzaniu jakis nowych savediskow i mnozeniu bytow. Nie chce zeby mnie zmuszano do wachlowania save diskami - bo ktos chce sobie zagrac tym, a ktos tym... Chce tak jak teraz - klikam update disk, jesli jest nowy to sie zgrywa i koniec. Dawno nie traktuje tego jako symulator pilkarski, wiec mam gdzies aktualne sklady (dla mnie to troche taka sama bzdura jakbys chcial pilkarzyki stolowe nazywac nazwiskami ;P) zwlaszcza w grze online, a jesli nawet, to granie starymi dziadami ma dla mnie pewien urok :P Tak wiec robta co chceta, ale nikogo do tego nie zmuszajcie.

More
13 years 9 months ago #110243 by Lord Pablo
Mnie osobiście smieszy i roz...dala gdy ktoś gra jakimś SS.all star czy inne coś - Niemiec OK niech sobie gra ale jak widziałem ze polak gra tym czymś to mi juz na dzieńdobry odechciewało sie grać - Wole by grały Kluby i Kraje - dlatego wymysliłem Polski Dysk - ale okazało się że ludziom bardzo przeszkadzało posiadanie dwóch dysków Save

More
13 years 9 months ago #110244 by grobel
ja osobiscie jestem za. na czwartek postaram sie przygotowac wlasny dreams team :)

Time to create page: 0.285 seconds