Re: Kwestia banów

More
16 years 6 months ago #63370 by dior
Replied by dior on topic Re: Kwestia banów
Tak Root, do perfekcji. Jasne, przejrzyste przepisy, takie same dla wszystkich powinny załatwić sprawę. Napisałem tylko - za Ruichim - że indywidualne podejście do każdego przypadku jest konieczne. Oby nie było nigdy takich przypadków. Wystarczy przecież wzajemny szacunek, zaangażowanie i poważne podejście do naszych spraw. Nie mam złudzeń, jesteśmy ogromną społecznością, rywalizujemy ze sobą, emocja często biorą górę. Sprawy, o których napisał Foka, muszą być uregulowane. I w tym sensie zgadzam się ze wszystkim. Mam po prostu nadzieję, że poradzimy sobie bez banów. To taki perswazyjny apel do wszystkich ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 years 6 months ago #63386 by Root
Replied by Root on topic Re: Kwestia banów
Proste Dior...to jest oczywiste że nie ma żadnego szablonu i każda sytuacja będzie rozpatrywana indywidualnie, ale potrzebne są nam takie że tak powiem ramy, które ułatwią nam (operatorom i Radzie Ligi) podejmowanie decyzji...i to właśnie zrobił Foka...

Powtarzam...oby nigdy ten temat nie musiał być przypominany! Wypiję dziś piwko za to ;)

More
16 years 6 months ago #63466 by Root
Szkoda tylko że tak mało osób bierze udział w tworzeniu tego tematu...

More
16 years 6 months ago #63467 by yesiu
Replied by yesiu on topic Re: Kwestia banów
Jest jeszcze jedna kwestia. Czasami lagi zaczynają pojawiać się w środku meczu :p. Zawsze jak miałem taką sytuację to kończyłem grę z rywalem (gdy wygrywałem) lub grałem dalej jeśli przegrywałem :]. Warto chyba ustalić zasadę na wypadek takiej sytuacji.

More
16 years 6 months ago #63474 by Wodiczko
Replied by Wodiczko on topic Re: Kwestia banów
Wszystko co napisaliście ma moje pełne poparcie.
Dla mnie najbardziej irytującą rzeczą nie jest to, że po lagowej grze z kimś na privie gadam i jest ogólne narzekanie - karygodne jest, jak ktoś po takiej grze wypisuje swoje żale na ogólnym kanale. I za to powinny być największe kary...A pijackich akcji chyba mimo wszystko nie unikniemy :)

More
16 years 6 months ago #63506 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Kwestia banów

Jest jeszcze jedna kwestia. Czasami lagi zaczynają pojawiać się w środku meczu :p. Zawsze jak miałem taką sytuację to kończyłem grę z rywalem (gdy wygrywałem) lub grałem dalej jeśli przegrywałem :]. Warto chyba ustalić zasadę na wypadek takiej sytuacji.

ja z reguly wybijam na aut od razu jak tnie denerwujaco i sie dogaduje co dalej..

More
16 years 6 months ago #63541 by Root

ja z reguly wybijam na aut od razu jak tnie denerwujaco i sie dogaduje co dalej..

Czyli grasz swoje :P

More
16 years 6 months ago #64147 by SzymS
Replied by SzymS on topic Re: Kwestia banów
Print screen podczas des u z obu stron i wiele zostaje wyjaśnione, ktoś nie robi - traktowany powinien być jako osobą ktora nie mowi prawdy.
Co do ogolnych zasad fair play to roznie bywa wsrod ludzi. Jedni jak sfauluja przeciwnika to zatrzymuja gre wybijajac pilke na aut pozwalajac dokonac zmiany inni graja dalej- mysle ze co do takich spraw nigdy nie znajdzie sie rozwiazania :) chyba ze zaczniemy prowadzic klasyfikacje fair play ;)

More
16 years 6 months ago #64150 by dior
Replied by dior on topic Re: Kwestia banów

Co do ogolnych zasad fair play to roznie bywa wsrod ludzi. Jedni jak sfauluja przeciwnika to zatrzymuja gre wybijajac pilke na aut pozwalajac dokonac zmiany inni graja dalej

Ja zawsze gram dalej i nie posiadam się ze szczęścia, jeśli uda mi się trafić następnego. ;D

More
16 years 6 months ago #64153 by dzem
Replied by dzem on topic Re: Kwestia banów

Jedni jak sfauluja przeciwnika to zatrzymuja gre wybijajac pilke na aut pozwalajac dokonac zmiany inni graja dalej

Może ja gram z samymi chamami, ale jeszcze nikt nie wybił piłki żebym mógł dokonać zmiany;-) zresztą mi też by to nie przyszło do głowy:P

często spotykam się za to brakiem zgody na wpisanie wyników ooo jak przegram.. a konkretnie to zawsze gdy gram z Coco. Trzeba cos z nim w koncu zrobic!!

Time to create page: 0.509 seconds