Re: Kwestia banów
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Powtarzam...oby nigdy ten temat nie musiał być przypominany! Wypiję dziś piwko za to
Dla mnie najbardziej irytującą rzeczą nie jest to, że po lagowej grze z kimś na privie gadam i jest ogólne narzekanie - karygodne jest, jak ktoś po takiej grze wypisuje swoje żale na ogólnym kanale. I za to powinny być największe kary...A pijackich akcji chyba mimo wszystko nie unikniemy
Jest jeszcze jedna kwestia. Czasami lagi zaczynają pojawiać się w środku meczu
. Zawsze jak miałem taką sytuację to kończyłem grę z rywalem (gdy wygrywałem) lub grałem dalej jeśli przegrywałem :]. Warto chyba ustalić zasadę na wypadek takiej sytuacji.
ja z reguly wybijam na aut od razu jak tnie denerwujaco i sie dogaduje co dalej..
ja z reguly wybijam na aut od razu jak tnie denerwujaco i sie dogaduje co dalej..
Czyli grasz swoje
Co do ogolnych zasad fair play to roznie bywa wsrod ludzi. Jedni jak sfauluja przeciwnika to zatrzymuja gre wybijajac pilke na aut pozwalajac dokonac zmiany inni graja dalej- mysle ze co do takich spraw nigdy nie znajdzie sie rozwiazania
Co do ogolnych zasad fair play to roznie bywa wsrod ludzi. Jedni jak sfauluja przeciwnika to zatrzymuja gre wybijajac pilke na aut pozwalajac dokonac zmiany inni graja dalej
Ja zawsze gram dalej i nie posiadam się ze szczęścia, jeśli uda mi się trafić następnego. ;D
Jedni jak sfauluja przeciwnika to zatrzymuja gre wybijajac pilke na aut pozwalajac dokonac zmiany inni graja dalej
Może ja gram z samymi chamami, ale jeszcze nikt nie wybił piłki żebym mógł dokonać zmiany;-) zresztą mi też by to nie przyszło do głowy:P
często spotykam się za to brakiem zgody na wpisanie wyników ooo jak przegram.. a konkretnie to zawsze gdy gram z Coco. Trzeba cos z nim w koncu zrobic!!