Wspólny wyjazd
15 years 2 months ago #88960
by Foka
Wspólny wyjazd was created by Foka
Specjalnie nie nazwałem tematu majówką bo już po rozmowach na priv wiem, że koncepcje i pomysły są różne. Cieszę się zainteresowaniem. Wierzę w owocną dyskusję i w to, że zrealizujemy ten pomysł. Kiedyś już o tym rozmawialiśmy i nic nie wyszło z tego ... teraz chce by było inaczej. Dla tego zacznijmy już dziś, gdy temat jest świeży.
Propozycje terminów są dwie :
Majówka - wypada w sobotę, niedziele, poniedziałek wtorek. Przyjazd więc w piątek, a odjazd we wtorek. Trzy pełne doby dobrej imprezy.
Czerwiec - 3 czerwca wypada w piątek. To daje nam możliwość przyjazdu w czwartkowy wieczór i powrotu w niedziele. Tylko dwie doby na miejscu.
Miejsce :
Góry - robimy imprezę skierowaną przede wszystkim do starych znajomych i wybieramy góry bo większość nas jest z południa więc tak najwygodniej.
Morze - odpoczywamy nad morzem bo tam jest sporo graczy, którzy na offline się nie wybrali, ale może, jak będą mieli blisko to skorzystają z okazji.
Ja osobiście skłaniam się ku opcji Majówki w górach. Po pierwsze nie ma to być typowy turniej tylko spotkanie grupy dobrych znajomych. No, a jak już się bawić to też lepiej dłużej więc 4 dni w maju są w sam raz.
Propozycje terminów są dwie :
Majówka - wypada w sobotę, niedziele, poniedziałek wtorek. Przyjazd więc w piątek, a odjazd we wtorek. Trzy pełne doby dobrej imprezy.
Czerwiec - 3 czerwca wypada w piątek. To daje nam możliwość przyjazdu w czwartkowy wieczór i powrotu w niedziele. Tylko dwie doby na miejscu.
Miejsce :
Góry - robimy imprezę skierowaną przede wszystkim do starych znajomych i wybieramy góry bo większość nas jest z południa więc tak najwygodniej.
Morze - odpoczywamy nad morzem bo tam jest sporo graczy, którzy na offline się nie wybrali, ale może, jak będą mieli blisko to skorzystają z okazji.
Ja osobiście skłaniam się ku opcji Majówki w górach. Po pierwsze nie ma to być typowy turniej tylko spotkanie grupy dobrych znajomych. No, a jak już się bawić to też lepiej dłużej więc 4 dni w maju są w sam raz.
The topic has been locked.
15 years 2 months ago #88961
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Wspólny wyjazd
Jak dla mnie to nad morzem, chciałbym poznać osoby takie jak Oli_Ustka, Marcinos, Gomes no i przede wszystkim Ulg
Termin i tu pułapka bo na początku maja mam matury, że prosto z takiej imprezy musiałbym jakoś to ogarnąć, ale myślę że dam radę.
15 years 2 months ago #88962
by stellozza
Replied by stellozza on topic Re: Wspólny wyjazd
MORZE!
- Blazej_Bdg
-
- Premium Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
15 years 2 months ago #88967
by Blazej_Bdg
Replied by Blazej_Bdg on topic Re: Wspólny wyjazd
Tez stawiam na morze. Tak jak juz mowilem na ircu, jest szansa, ze zalatwie z ciocia bar, w ktorym bedzie mozna grac, ale to raczej opcja na typowy turniej.
Jak mamy wyjechac grupka ludzi to lepiej do jakiegos hotelu na 3 dni i w 1 z pokoi podlaczyc amige i pograc, a przy tym popic i pogadac (a o to tym razem chodzi).
Jak mamy wyjechac grupka ludzi to lepiej do jakiegos hotelu na 3 dni i w 1 z pokoi podlaczyc amige i pograc, a przy tym popic i pogadac (a o to tym razem chodzi).
15 years 2 months ago #89010
by olesio
Replied by olesio on topic Re: Wspólny wyjazd
Ja również jestem za opcją Morze. Ponieważ jest mi znacznie łatwiej dojechać. Co do terminu to
ponieważ mam dużo wolnego czasu - jak wiecie, to postaram się dostosować. Ich comeback!
ponieważ mam dużo wolnego czasu - jak wiecie, to postaram się dostosować. Ich comeback!
15 years 2 months ago #89035
by gomi
Replied by gomi on topic Re: Wspólny wyjazd
Taki współny wypad to świetna sprawa. Mieliśmy okazję się o tym przekonać w weekend na Sensi. Jeśli chodzi o lokalizację to jestem za górami, jednak jestem otwary na inne propozycję i jeśli wiekszość zadecyduje, że wybieramy się nad morze nie będę miał sprzeciwu. Miło będzie poznać osoby, które wymienił pączek. Natomiast co do terminu to podobnie jak Foka jestem za majówką( niby jeden dzień różnicy, ale jednak to dużo, szczególnie dla przyjeżdzających z drugiej częsci Polski).
Mam nadzieję, że w miarę szybko zdecydujemy się na wybór terminu i lokalizacji, bo jeśli to będzie majówka to różnie może być z rezerwacją domku dla takiej ilości osób na miesiąć przed przyjazdem.
Pzdr
Mam nadzieję, że w miarę szybko zdecydujemy się na wybór terminu i lokalizacji, bo jeśli to będzie majówka to różnie może być z rezerwacją domku dla takiej ilości osób na miesiąć przed przyjazdem.
Pzdr
15 years 2 months ago #89039
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Wspólny wyjazd
Dokładnie trza działać szybko bo inna sprawa, że jak nie zrobimy tego już to temat się rozmyje ....
No i najważniejsze. Mam nadzieje, że dla wszystkich zrozumiałe jest, że zabieramy swoje drugie połowy ..... jeśli tylko chcą. To nie ma być typowy turniej swosa ..... ten rozegramy w Bydgoszczy !
No i najważniejsze. Mam nadzieje, że dla wszystkich zrozumiałe jest, że zabieramy swoje drugie połowy ..... jeśli tylko chcą. To nie ma być typowy turniej swosa ..... ten rozegramy w Bydgoszczy !
15 years 2 months ago #89042
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Wspólny wyjazd
Mam wrażenie, że duży będzie musiał być ten domek
15 years 2 months ago #89043
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Wspólny wyjazd
No najlepiej kilka ....
15 years 2 months ago #89044