Wspólny wyjazd
15 years 2 months ago #89069
by Nepus
Replied by Nepus on topic Re: Wspólny wyjazd
Ja również jestem za górami ale jak czas pozwoli to wszędzie dojadę. Może by po prostu ten wyjazd nazwać Zlotem np. Zlot Sensiblowców ? Tak jak są zloty różnych forumowiczów czy harleyowców :
No i fajny pomysł aby przyjechać w większym gronie tzn. z żonami,dziewczynami,koleżankami czy dziećmi (jak się ma). Również jestem za opcją majową.
The topic has been locked.
15 years 2 months ago #89244
by paczek
Replied by paczek on topic Re: Wspólny wyjazd
eee może więcej osób się wypowie?
15 years 2 months ago #89253
by dior
Replied by dior on topic Re: Wspólny wyjazd
Ja odpadam niestety, ale inicjatywa super, będę Wam kibicował
14 years 11 months ago #93183
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Wspólny wyjazd
OK by było jasne tym razem temat nie upadł. Czekaliśmy tylko na decyzję w sprawie Mistrzostw Świata. Ta już jest i tym razem jedziemy do Bułgarii, a to oznacza możliwość wakacji przed turniejem. Wiem już, że parę osób o tym myślało.
Jeśli chodzi o mnie to z pewnością wspólnie z żoną i dzieckiem jedziemy 2 tygodnie wcześniej przed turniejem .... kto jeszcze rozważa opcje wakacji przed turniejem
?
Jeśli chodzi o mnie to z pewnością wspólnie z żoną i dzieckiem jedziemy 2 tygodnie wcześniej przed turniejem .... kto jeszcze rozważa opcje wakacji przed turniejem
14 years 11 months ago #93191
by lobo
Replied by lobo on topic Re: Wspólny wyjazd
Bede dluzej na pewno. Bedzie data to bede wiedzial przed czy po.
14 years 11 months ago #93207
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Wspólny wyjazd
Z moich informacji wynika, że jako iż nie było sprzeciwu na forum przeciwko mojej propozycji czyli ostatnim weekendzie lipca to Marin będzie chciał właśnie wtedy zrobić MŚ ....
Time to create page: 0.387 seconds