panowie jak uniknąć desynchronizacji??
- pabloair
-
Topic Author
- Visitor
-
17 years 2 months ago #48381
by pabloair
panowie jak uniknąć desynchronizacji?? was created by pabloair
daje update przed właczeniem programu, odpalam gre i spokojnie moge zagrać do 10min a potem peszek:( miałem problem z fps tzn oscyluje on jezeli ja jestem gospodarzem 43-47 fps ,w sumie zagrać jeszcze idzie:) natomiast jeżeli ja jestem jako gość
jest problem z fps:( ale najbardziej dokucza desynchro!!!!!!! dlaczemu???
jest problem z fps:( ale najbardziej dokucza desynchro!!!!!!! dlaczemu???
Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 years 2 months ago #48384
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: panowie jak uniknąć desynchronizacji??
fps z reguly mozna rozwiazac... jak na laptopie, to tu jest troche wyjasnione forum.sensiblesoccer.info/index.php?topic=8173.0 poza tym mozna na forum znalezc ogolnie jesli zna sie angielski...
a co do desynchro... no coz.. poza update nic sie nie da zrobic.. zdarza sie nagle i w roznych czestotliwosciach... grunt to wykryc w miare szybko od rozpoczecia meczu..
desynch pojawi sie ZAWSZE jesli po skonczeniu gry z kims nie wyjdziesz z kaillery, tylko zalozysz kolejna gre... czy dolaczysz do kogos...
a co do desynchro... no coz.. poza update nic sie nie da zrobic.. zdarza sie nagle i w roznych czestotliwosciach... grunt to wykryc w miare szybko od rozpoczecia meczu..
desynch pojawi sie ZAWSZE jesli po skonczeniu gry z kims nie wyjdziesz z kaillery, tylko zalozysz kolejna gre... czy dolaczysz do kogos...
- pabloair
-
Topic Author
- Visitor
-
17 years 2 months ago #48386
by pabloair
Replied by pabloair on topic Re: panowie jak uniknąć desynchronizacji??
czyli to rzecz która się zdarza każdemu:) jeżeli już w menu jest coś nie tak należy ponownie uruchomić program??zależy mi żeby móc noralnie zagrać bo już kiedyś miałem doczynienia ze swosem na amidze i widze że grając w lige można się nieźle bawic:) pozdrowienia dla tych co ich męczyłem na chatcie swos.pl
Time to create page: 0.268 seconds