Re: Walkowery
17 years 2 months ago #49532
by OLIUSTKA
Replied by OLIUSTKA on topic Re: Walkowery
wg mnie powinno byc a moze wtedy niektorzy naucza sie ze lige trzeba grac i miec 100% ferkwencji lub prawie 100% a nie jak niektorzy zlewaja lige a potem wielkie zdziwienie ze ich wywalaja z ligi
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- mp3fan
-
Topic Author
- Visitor
-
17 years 2 months ago #49556
by mp3fan
Replied by mp3fan on topic Re: Walkowery
Lige trza grac! Jesli ktos tego nie qma to nie zalezy mu na wygranej, walkower dla dziada!
- Domin Gabryel
-
Topic Author
- Visitor
-
17 years 2 months ago #49850
by Domin Gabryel
Replied by Domin Gabryel on topic Re: Walkowery
Ci co nie graja maja byc karani, to jasne, ale czemu kosztem tych, z ktorymi zagrali mecze i urwali im punkty? To jest niesprawiedliwe.
17 years 2 months ago #49934
by Sang
Replied by Sang on topic Re: Walkowery
Tak sobie myśle że jest to patowa sytuacja. Jesli damy walkowery to pokrzywdfzimy tych co zagrali i stracili pkt. Jak usuniemy gracza i mecze to pokrzywdzimy też tych co grali i w pocie czoła delikwentowi pkt odebrali. Jak nie patrzeć to ci co zagrali będą pokrzywdzeni. A nie ci co jeszcze nie. Wychodzi na to że najlepiej rozgrywać minmum i czekać do końca sezonu kto gra a kto nie gra i korzystać z walkowerów bądź odebranych pkt. Ale to grozi nerwówką i nie dograniem meczy które można było dograć. Tak czy siak patologia będzie. Ja bym zrobił jakieś mocniejsze sankcje. Recydywa w niedograniu powinna być karana srogo np pół roczne zawieszenie w rozgrywkach. Oczywiście nie myśle tu o tych którzy niedograją z przyczyn od nich nie zależnych tylko chodzi mi o etatowych olewaczy terminów. Przecież chyba liczy się jakość nie ilość
A co do niedogrywaczy czy walkower? Skłonny jestem aby pozostało jak jest jak nie rozegra 70% out i wyniki out. A jak powyżej rozegra hmm jak damy walkowery to wiem jedno zmniejszy się ciśnienie na szukanie gracza ;]
Time to create page: 0.342 seconds