Re: NOCLEG - V lubiński turniej - 13 czerwca!

More
16 years 6 months ago - 16 years 4 months ago #64003 by Filippousis
Za namową kolegów zakładam osobny temat ;D

Turniej odbędzie się w CK MUZA ul. Armii Krajowej 1

A więc .... w sprawie noclegów podczas turnieju lubińskiego proszę się zgłaszać bezpośrednio do mnie:

0 667 917 686
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
gg: 1929898

Wszyscy chętni noc spędzą w Hotelu Sportowym OSiR przy ul.Sikorskiego 1 w Lubinie (b.blisko CK Muza i ścisłego centrum miasta).
Miejsce wręcz rewelacyjne dla płci pięknej - vis a vis galerii handlowej Cuprum Arena ::) która mieści się przy tej samej ulicy co Hotel.

Z powodu chęci zmiany terminów przez uczestników część osób będzie nocowała w Hotelu NTB przy ul. Skłodowskiej-Curie 92 . Również blisko CK MUZA, vis a vis DialogArena

Aktualny cennik w Hotelu OSiR: (cennik dotyczy pokojów bez natrysków - na korytarzu)***

Pokój 1os. 70zł/os.
Pokój 2os. 40zł/os.
Pokój 3os. 33zł/os.
Pokój 4os. 30zł/os.

*** w przypadku wolnych pokojów z natryskami jest możliwość ulokowania się w nich po tej samej cenia - do ustalenia na miejscu w Hotelu

Płacimy na miejscu w dniu przybycia!

Doba hotelowa rozpoczyna się od godz. 13:00 - kończy się o 13:00 dnia następnego. Gdyby ktoś był wcześniej .... wszystko do dogadania w recepcji.

Proszę o możliwie jak najszybsze rezerwowanie miejsc noclegowych, gdyż ich ilość jest ograniczona!
NAJPÓŹNIEJ z końcem maja wypadałoby już potwierdzić na 100% kto jest potrzebujący .

W razie pytań piszcie, dzwońcie itd!

YO

Rezerwacje:

Hotel OSiR:
Primo, Wodiczko, Dior - pok. 3 osobowy w terminie 11,12,13 czerwiec - POTWIERDZONE

Hotel NTB ul. Skłodowskiej-curie 92 - 10 min. piechotą do CK MUZA (rok temu nocowali tam Sanek z Chesmarem). Płatność na miejscu-podajecie moje nazwisko - Kaźmierczak Filip!
Doba hotelowa zaczyna się od godz. 12. Gdyby ktoś byłwcześniej nie będzie problemu z zainstalowaniem się ;)
Hotel znajduje się naprzeciw Stadionu Zagłębia Lubin - po drugiej stronie ulicy. Hotel NTB to budynek na ul. Skłodowskiej-Curie 92 - obok żÃ³łtozielonego budynku Urzędu Skarbowego!

Cennik:
Pok. 1 osobowy 60zł/pokój (wąskie łÃ³żko-na lekkim ścisku może spać para w cenie 30zł/os)
Pok. 2 osobowy 80zł/pokój
Pok. 3 osobowy 110zł/pokój

Sanek, Chesmar - pok. 2 osobowy w terminie 12,13 czerwiec POTWIERDZONE

Simpel , Lobo - pok. 2 osobowy w terminie 13 czerwiec POTWIERDZONE

Noel + - pok. 2 osobowy w terminie 12,13 czerwiec POTWIERDZONE

Basto + - pok. 2 osobowy w terminie 13 czerwiec POTWIERDZONE

olesio, ŁukaszPogoń - pok. 2 osobowy w terminie 12,13 czerwiec NIEPOTWIERDZONE PRZEZ ZAINTERESOWANYCH

Wszystkie pokoje ulokowane na jednym piętrze! Standard jak najbardziej OK : łÃ³żka, szafy, szafki, stoliki, TV. Łazienki i prysznice schludne, liczne - najlepsze na WASZYM piętrze!

Rezerwacje można korygować, potwierdzać do 20 maja! Po tym terminie .... wszystko się może zdarzyć Wink

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 years 6 months ago #64004 by Primo
Napewno ja i Wodiczko będziemy spali z piątku na sobote i z soboty na niedzielę, zastanawia się także Dior, więc 3 os. pokój chętnie byśmy wzięli.

More
16 years 6 months ago #64009 by Filippousis
ok zanotowałem ;D szukajcie czwartego do 4 - zawsze to taniej!

More
16 years 5 months ago #66092 by Wodiczko
Filip, a da radę ogarnąć nocleg jeszcze z czwartku na piątek ? byśmy sobie dłuższe wczasy zrobili :)

More
16 years 5 months ago #66179 by Filippousis
Wstępnie ... nie powinno być problemów. Dajcie tylko znać już ostatecznie ile os. od Was i w jakim terminie. Pozdro

More
16 years 5 months ago #66194 by LeMaN

Zaopiekujemy się Wami należycie ;))

More
16 years 5 months ago #66339 by Filippousis
Rezerwacje będą uaktualniane w pierwszym poście!

More
16 years 5 months ago #66489 by olesio
Filippousis: ja nie planowałem być w Lubinie na turnieju, ale Gomes mnie spytał czy jedziemy,
więc wstępnie bralibyśmy pokój dla dwóch osób z piątku na sobotę. Romaneq pisze, że ciężko
jest powiedzieć ile potrwa turniej, więc nie wiem czy na później bierzemy nocleg - raczej nie.
Dokładną odpowiedź Gomes ma mi dać w przyszły wtorek - środę to napiszę jak z nami, żeby
nie było później problemów z płatnościami. Pytałem też Łukasza Pogón czy jedzie znami, ale
On ze względu na prace może dać odpowiedź na około tydzień lub dwa przed turniejem :/

More
16 years 5 months ago #66534 by Filippousis
Postaramy się zrobić tak by było dobrze ;) Czekam na ostateczne wieści - dajcie znać jak tylko coś się wyjaśni! Pozdro!

More
16 years 5 months ago - 16 years 5 months ago #66781 by Filippousis
Płatności za noclegi można dokonać na miejscu w hotelu!

Time to create page: 0.293 seconds