Re: NOCLEG - V lubiński turniej - 13 czerwca!

More
16 years 4 months ago #67953 by paczek
@ Noel i Olesio

Będzie wszystko wiadomo dopiero we wtorek - info od Filipa :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 years 4 months ago #68056 by Filippousis

Filip pamietaj o mnie z tym hostelem :D i najwazniejsze jes to ze chce do niego wejsc jak najwczesniej sie da bo ja juz o 03:00 w sobote bede :o

Do ustalenia na miejscu - recepcja jest czynna 24h - jezeli jakis pokój bedzie wolny to nie bedzie problemu, żebyście go zajęli - recepcja wydaje się ugodowa, wiec nie powinno być problemów!

More
16 years 4 months ago #68058 by Filippousis

@ Noel i Olesio

Będzie wszystko wiadomo dopiero we wtorek - info od Filipa :)

Dokładnie - na tą chwilę pokoje są zarezerwowane, ale spodziewają się, że się coś zwolni! 100% pewne info we wtorek ok. południa! W razie niepowodzenia ... bedziemy coś działać! Ale bądźmy dobrej myśli!

More
16 years 4 months ago #68066 by Filippousis
UWAGA !!!

W recepcji podajecie, że macie rezerwacje odpowiednio dla: Pana Diora (pok.3os.), dla Pana Sanka (pok. 4os.), Pana Basto (pok. 2os.) i ew. dla Panów Olesio i Noela (potwierdzenie jutro)!

More
16 years 4 months ago #68070 by paczek
Hehehe dla Pana Ssacza lepiej by było zamiast dla Pana Basto :D

More
16 years 4 months ago #68122 by Filippousis
Update - 1-wszy post.

More
16 years 4 months ago - 16 years 4 months ago #68123 by Filippousis
Proszę o kontakt ze mną na gg osoby z pokojów: Sanka, Diora, Basto i Olesio!

Z przyczyn niezależnych ode mnie musiałem przegrupować część osób do hotelu NTB, w którym rok temu nocowali Sanek z Chesmarem (byli zadowoleni ;) ).
W chwili obecnej można zaobserwować zjawisko fali :) tzn. kolejne osoby korygują swoje terminy, pokoje i zmieniają hotel!
Pragnę wszystkich uspokoić - wszystkie osoby zainteresowane noclegiem takowy uzyskają!

Jeżeli będzie tak wola - ulokuję WSZYSTKICH DO 1 HOTELU!
Sytuacja się zmienia b. szybko - można to obserwować w pierwszym poście w tym temacie! Kto, jaki pokój, w jakim hotelu itd!

More
16 years 4 months ago #68181 by Basto_PL
:D musze gg zainstalowac bo mi sie syplo :) ale dla mnie to co bylo jest aktualne :) widzimy sie w sobote :)

More
16 years 4 months ago - 16 years 4 months ago #68192 by Filippousis
Od dziś od ok. godziny 16 będę dostępny tylko pod telefonem! Mój nr dla przypomnienia: 0 667 917 686 (odpowiadam na smsy ;) ).
Wyjeżdżam, nie będę miał internetu - wracam prosto na turniej na sobote rano!
Wszelkie potwierdzenia ewentualnych zmian będą aktualizowane na forum przez naszych ziomków z Lubina ;)

Proszę dziś o info ekipe: Dior, Wodiczko,Primo oraz (osobno) Basto- czy pozostajecie w Hotelu Osir czy tez przenieś Was do Hotelu NTB, do którego część brygady już przeszła!
Być może uda się uzyskać zniżkę na noclegi w Hotelu NTB - niestety dowiem się tego najwcześniej jutro po południu.

Pozdro!

More
16 years 4 months ago #68193 by Filippousis
Uwaga! Rezerwacje po nickach np. dla Pana Diora itd. są już nieaktualne w wyniku zamieszania ze zmianą hoteli!

Każdy z osobna podaje moje dane: Kaźmierczak Filip i typ pokoju, który jest dla niego przypisany!
I przy tym już pozostajemy!

Time to create page: 0.279 seconds