Re: NOCLEG - V lubiński turniej - 13 czerwca!

More
16 years 5 months ago - 16 years 5 months ago #67253 by Filippousis

A więc tak Filip powiedz mi czy jeszcze by byly 2 miejsca w tym hostelu ??? musze wiedziec bo moze wpadne do konca tego tygodnia bede juz wiedzial na 100% tylko mi napiszcie czy jest cos wolnego :) Peace

Myśle, że damy rade - w ten piątek z rana będę osobiście w Hotelu - wstępnie wiem, że będzie dla Was 2 os. pok . Ale w piątek będę wiedział na 100%. Czekam na wieści od Was! pozdro

Turniej coraz bliżej więc proszę o wyrozumiałość!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 years 5 months ago #67275 by Basto_PL
wiem wiem dzis dam znac czy bede :) teraz z pracy przyszedlem musze pospac troszke i potem zalatwiac wyjazd Do Lubina :D

More
16 years 5 months ago - 16 years 5 months ago #67311 by Basto_PL
A wiec tak jade Do was :D bedziemy w sobote kolo 4 rano :) Filip napisz mi co z tym pokojem i w jaki sposob moge kase dac na niego ?? czy teraz przelew czy na miejscu i od ktorej w sobote moge do niego juz wejsc :) a Wiec widzimy sie 13 czerwca Peace ;) I ja Poprosze nocleg z soboty na

niedziele tylko zeby nie bylo ...

More
16 years 5 months ago #67323 by Filippousis
Jak rozumiem potrzebujesz pokój 2 osobowy?
Jutro zarezerwuje go (mam nadzieję)!
Płatności na miejscu w dniu przybycia do Hotelu.
W weekend dam znac kiedy będzie można wbić do pokoju.
Pozdro

More
16 years 5 months ago #67326 by Basto_PL
ok dzieki :) Pokoj 2 osobowy

More
16 years 5 months ago - 16 years 5 months ago #67712 by Filippousis
Linki do mapek:

Hotel OSiR ul.Sikorskiego 1

CK MUZA ul. Armii Krajowej 1

Łatwo zauważyć, że obie lokalizacje są blisko siebie!

More
16 years 5 months ago #67810 by olesio
Filippousis: sorry, że ciągle mieszam, ale teraz znowu zmiana planów i jest jakiś cień szasy,
że jednak byśmy przyjechali z ŁukaszenPogoń. Tylko że On ostatecznie o tym czy będzie miał
wolne będzie wiedział w tygodniu, w którym jest turniej - w środę lub czwartek. Czy jeżeli na
ostatnią chwilę ostatecznie odpiszę, że przyjeżdżamy to nie będzie problemu zaklpeać nocleg
dla dwóch osób z piątku na sobotę i z soboty na niedziele? Odpisz proszę i sorry, że mieszam.

More
16 years 5 months ago - 16 years 5 months ago #67891 by Filippousis
Panie z recepcji mają problem z ogarnięciem wszystkich rezerwacji (innych klientów) - jutro się okaże na 100% czy w tym Hotelu są jeszcze miejsca dla osób, których rezerwacje odznaczyłem jako NIEPOTWIERDZONE (Noel, Olesio)!
Gdyby nie było już miejsc ... popstaram się Was ulokować w innym Hotelu - (ceny zbliżone, odległość podobna - hotel w którym rok temu nocowali Sanek z Chesmarem).

Dostęp do neta będę miał po niedzieli-ktoś od nas wrzuci info na forum w sobote.

More
16 years 4 months ago #67918 by sanek
dobry hotelik, polecam :)

More
16 years 4 months ago #67930 by Basto_PL
Filip pamietaj o mnie z tym hostelem :D i najwazniejsze jes to ze chce do niego wejsc jak najwczesniej sie da bo ja juz o 03:00 w sobote bede :o

Time to create page: 0.232 seconds