Re: Zapisy na Puchar Polski.
Gdy wybija okreslona godzina, nagle pojawia sie 10 spraw do rozwiazania/wyjasnienia/itd. Wtedy najmniej potrzebna rzecza jest porownywanie listy na stronie ze zgloszeniami na ircu i dodatkowo obecnoscia na #kanale.
Pomysl Lobo jest super i przynajmniej te kwestie rozwazuje w 100%. Mysle ze nawet nie ma co 2 godziny wczesniej robic zapisow.
Po prostu turniej moglby sie zaczynac sie od wklejenia na specjalnym kanale przez organizatora linku do strony gdzie mozna sie zapisac. Kazdy chyba moze na tyle sie przyczynic do sprawnej organizacji, ze kliknie dwa razy (raz na link + raz na sign up ). Jesli ktos wie ze o danej godzinie go nie bedzie, ale pojawi sie 2 minuty pozniej to musi dac wczesniej znac organizatorowi.
prosciej byc nie moze;-)
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Czyli Dior nie widzisz różnicy w lidze przed wprowadzeniem kar i po wprowadzeniu? Ba twierdzisz, że lepiej było bez karania?
Oczywiście, że widzę różnice, ale ja nie patrzę tylko na statystyki. Te są dla mnie najmniej istotne. Tłumaczyłem swoje stanowisko dziesiątki razy. Kary i restrykcje odbierają mi całą przyjemność z gry.
- VirgoPL
-
- Visitor
-
Tak zrobimy
- VirgoPL
-
- Visitor
-
Wieeem ;DI super ;D
( nabijam posty lepiej od Foki ;D )