Re: Zapisy na Puchar Polski.

More
17 years 6 months ago #40351 by dzem
Replied by dzem on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.
mimo, ze w ostatnim pucharze nie gralem, to doskonale pamietam problemy z graczami ktorzy sie zapisuja, nawet w ostatniej chwili.
Gdy wybija okreslona godzina, nagle pojawia sie 10 spraw do rozwiazania/wyjasnienia/itd. Wtedy najmniej potrzebna rzecza jest porownywanie listy na stronie ze zgloszeniami na ircu i dodatkowo obecnoscia na #kanale.

Pomysl Lobo jest super i przynajmniej te kwestie rozwazuje w 100%. Mysle ze nawet nie ma co 2 godziny wczesniej robic zapisow.
Po prostu turniej moglby sie zaczynac sie od wklejenia na specjalnym kanale przez organizatora linku do strony gdzie mozna sie zapisac. Kazdy chyba moze na tyle sie przyczynic do sprawnej organizacji, ze kliknie dwa razy (raz na link + raz na sign up ). Jesli ktos wie ze o danej godzinie go nie bedzie, ale pojawi sie 2 minuty pozniej to musi dac wczesniej znac organizatorowi.

prosciej byc nie moze;-)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 6 months ago #40352 by dior
Replied by dior on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.

Czyli Dior nie widzisz różnicy w lidze przed wprowadzeniem kar i po wprowadzeniu? Ba twierdzisz, że lepiej było bez karania?

Oczywiście, że widzę różnice, ale ja nie patrzę tylko na statystyki. Te są dla mnie najmniej istotne. Tłumaczyłem swoje stanowisko dziesiątki razy. Kary i restrykcje odbierają mi całą przyjemność z gry.

More
17 years 6 months ago #40359 by Sang
Replied by Sang on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.
Lobo ma racje z tym równikiem :) Jak zapisy pojawią się godzine czy dwie przed zapisem. Problem będzie rozwiązany bo kto się będzie zapisywał zaraz przed pucharem chyba nie zapomni o tym że ma grać. Jak ktoś zapisze się tydzień wcześniej zawsze może zapomnieć o PP, może mu wylecieć z głowy że jest ostatni czwartek etc. Każdy z nas jest człowiekiem nie każdy z nas uważa rozgrywki w swosa jako sprawa wysokiej rangi o której musi cały czas myśleć i pamiętać. Oprócz kar które w lidze wg mnie się sprawdzają, bo ogranicza szanse punktowania Nie zagram z nim bo może mnie wyprzedzić. Karanie za to że komuś coś wypadło jest zbyt ostre. Lepiej obyślać rozwiązania które pozwolą uniknąć takich sytuacji. I jestem niemal pewny że są gracze którzy nie mają nr tel. Innych graczy co aby mogli informować że coś się stało i nie mogą być. Pozdro.

More
17 years 6 months ago #40375 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.
Heh.. no wlasnie mialem sam zaczac ten temat ;D ale jak lobo zaczął to może powiem jak ja to widze :) Info o PP na tydzien przed w topicu i zapisy na godzine przed rozpoczeciem - sprawa prosta i bezbolesna. Wszyscy beda wiedziec wczesniej, a kto sobie na ten dzien zorganizuje czas i sie pojawi, to zagra. Proste ;)

More
17 years 6 months ago #40385 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.
No i gitara. ;) (nabijacz postów numer 1en - to ja)

• VirgoPL
  • VirgoPL's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 6 months ago #40393 by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.
Jestem za ;D

More
17 years 6 months ago #40414 by dior
Replied by dior on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.
I super ;D

More
17 years 6 months ago #40421 by Wodiczko
ja też jestem za - info na tydzień przed i link do zapisow bedzie na 2 godziny przed pucharem na kanale #pucharpolski.
Tak zrobimy

• VirgoPL
  • VirgoPL's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 6 months ago #40422 by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.

I super ;D

Wieeem ;D
( nabijam posty lepiej od Foki ;D )

More
17 years 6 months ago #40427 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Zapisy na Puchar Polski.
Super, że Wodiczko jest za i wszyscy są za (musze nabijać posty, bo konkurencja nabijaczy nie śpi)

Time to create page: 0.252 seconds