Zmiany w lidze na lipiec!

More
17 years 4 months ago #45792 by buszu
Replied by buszu on topic Re: Zmiany w lidze na lipiec!
Pablo wieczny drugoligowcu nie musisz mnie atakowac, bo nie masz racji po co byly baraze ??? skoro wszyscy rzekomo awansowali ??? napewno bym gral w 1 lidze ... trzeba bylo chociaz mesejdz na sensiblu zostawic ... a jakbym wiedzial ze bedzie 2 rozserzona i poziom podniesiony bym sie zastanowil czy nie zagrac bo moge sie wtedy sprawdzic z kazdym, ale jesli przy zielonym stoliku sie ustala zasady wiec ok, jesli germanik nie bedzie gral, albo ktorys z graczy zrezygnuje prosze o wrzucenie mnie w to miejsce zagranie ligi w 2-3 dni nie jest dla mnie problemem. a jesli nie bedzie takiej mozliwosci to ja wroce kiedys ... ale drzyj pablo szczegolnie !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• VirgoPL
  • VirgoPL's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 4 months ago #45809 by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Zmiany w lidze na lipiec!
Buszu, tu nie było żadnego zielonego stolika. Po prostu wszystko się wyjaśniło po zakończeniu barażÃ³w. Nie wiem po co ten płacz. Może kiedyś Ruichi odstąpi Ci fotel prezesa, a wtedy poczujesz smak tej roboty. Powiem Ci tyle, że nie należy ona do przyjemnych z tego powodu, iż trzeba upierać się z wieloma marudami.

A co do Twojego wskoczenia za Germanika do ligi... mogłeś się zapisać. Bo dlaczego akurat Ty miałbyś zajmować miejsce rezygnującego gracza? Nie zapisujesz się, to grasz od nowa w III lidze. Nie ma jakiś taryf ulgowych.

More
17 years 4 months ago #45812 by szczepan
a teraz, dla rozladowania atmosfery, cos z zupelnie innej beczki - skad do licha ciezkiego wzielo sie powiedzenie przy zielonym stoliku ? i dlaczego nie przy, dajmy na to, zoltym, czerwonym albo granatowym? jakies wnioski/pomysly/przemyslenia? ;)

More
17 years 4 months ago #45823 by slonic
no bo murawa jest zielonaa :) i ma wymiary stolika ;)

co do zmian:
nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. ale na przyszłość Panowie róbcie wszelki zmiany z miesięcznym powiadomieniem., będziemy wiedzieć że o coś gramy :)

• VirgoPL
  • VirgoPL's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
17 years 4 months ago #45825 by VirgoPL
Replied by VirgoPL on topic Re: Zmiany w lidze na lipiec!

a teraz, dla rozladowania atmosfery, cos z zupelnie innej beczki - skad do licha ciezkiego wzielo sie powiedzenie przy zielonym stoliku ? i dlaczego nie przy, dajmy na to, zoltym, czerwonym albo granatowym? jakies wnioski/pomysly/przemyslenia? ;)

Odpowiedź z krótkiej piłki: Bo tak ;D

More
17 years 4 months ago #45826 by Jason V79
Czy naprawdę takim problemem było napisanie wcześniej, że jest możliwość zwiększenia 1 ligi oraz połączenie 2 ligi?
A samo napisanie możliwa reorganizacja można rozumieć bardzo różnie. No i po co przy zgłoszeniach do ligi było automotatycznie wiadomo gdzie kto gra, a za chwilę okazało się coś zupełnie innego.

Jest jak jest płakać tutaj nie ma nad czym, z tym że można było to rozwiązać w inny sposób

More
17 years 4 months ago #45846 by ruichi

No i po co przy zgłoszeniach do ligi było automotatycznie wiadomo gdzie kto gra, a za chwilę okazało się coś zupełnie innego.

Wciaz zadaje to samo pytanie: Czy ktos kto mial grac, wg zapisow, w 1 lub 2 lidze lub 3 gra w innej? Nie. Wiec jak slusznie stwierdziles, bylo automatycznie wiadomo, gdzie kto gra i nic sie nie zmienilo. I tyle. Po raz kolejny nie bede odpowiadal juz na to samo zazalenie.

More
17 years 4 months ago - 17 years 4 months ago #45946 by Davero
Proponuje zwiekszyc 1 lige i 2 do nawet 18 zawodnikow i rozgrywac x2 , x4 przy ilosci juz 16 jest sporą iloscią, zwlasza, ze czesc z nas pracuje (mysle ze znaczna czesc). Podobnie jest w asl podobie bylo w meczach wschod zachod uwazam, ze było OK. czym wieksza ilosc graczy, wieksza zabawa bo nie powiedziane ze ktos z 20miejsca w rankingu musi wygrac z kims z 100. Moge sie zajac rozgrywkami ... czytam ze gadac kazdy umie, a za robote nie ma sie kto zabrac ... wiec jestem chetny na wspolprace!!!

More
17 years 4 months ago #45952 by Intermario

Proponuje zwiekszyc 1 lige i 2 do nawet 18 zawodnikow i rozgrywac x2 , x4 przy ilosci juz 16 jest sporą iloscią, zwlasza, ze czesc z nas pracuje (mysle ze znaczna czesc). Podobnie jest w asl podobie bylo w meczach wschod zachod uwazam, ze było OK. czym wieksza ilosc graczy, wieksza zabawa bo nie powiedziane ze ktos z 20miejsca w rankingu musi wygrac z kims z 100. Moge sie zajac rozgrywkami ... czytam ze gadac kazdy umie, a za robote nie ma sie kto zabrac ... wiec jestem chetny na wspolprace!!!

No tak tylko potem za dużo jest ludu grającego o nic :)

More
17 years 4 months ago #45959 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Zmiany w lidze na lipiec!
Powiem szczerze, kiedyś byłem przeciwny takim zmianom, argumentując je jak Intermario : ludzie grają o nic.
Jednak mając do wyboru 16 osób i granie x 4 to już wole ligi 18 x 2. Zarówno Ekstraklase i Drugą ligę. Kiedyś argument z pietruszką był spowodowany tym, że nie było kar za nie granie. Teraz nawet, jak ludzie nie mają szans na dobre miejsca, to muszą grać o swój byt w lidze. W tym sensie, żem uszą mieć 100% gier. Jedyny minus jest taki, ze może taka sytuacja doprowadzić do korupcji w Polskiej Lidze Sensible. Powiem jednak, że dwie ligi po 18 czy 20 osób są jakimś rozwiązaniem, lepszym niż 16 osób i granie x 4.

Time to create page: 0.490 seconds