Re: Polska Super Liga !!
17 years 5 months ago #42711
by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Polska Super Liga !!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
17 years 5 months ago #42739
by Root
Replied by Root on topic Re: Polska Super Liga !!
Root 6:1 Wodiczko
17 years 5 months ago - 17 years 5 months ago #42741
by Wodiczko
Replied by Wodiczko on topic Re: Polska Super Liga !!
Root - Wodiczko 6:1
Jak mówiłem przed meczem, rewelacji nie należało się z mojej strony spodziewać. Zakładałem zdobycie gola i cel zrealizowałem
Mecz toczył się przy obfitych opadach śniegu, deszczu, gradu i czegoś tam jeszcze, czyli był sponsorowany przez literki L, A i G. Od początku ton wydarzeniom na boisku nadawał mistrz Polski, który szybciutko zdobył 3 bramki. Ja jeszcze w pierwszej połowie wcisnąłem strucla na 3-1 i zakończyłem dobrą grę. Potem mądra obrona Roota, odważne i przemyślane kontry, plus troszkę lagowy karny zrobiły swoje. Prawdopodobnie przy słonecznej pogodzie wynik byłby jeszcze ciekawszy
Generalnie jak dla mnie na Roota nie ma bata, na szczęście teraz męczyć się będzie z nim ktoś inny 
Dzięki wielkie
Zapraszam do zabawy następnych:
Szyms - Ruichi
Jak mówiłem przed meczem, rewelacji nie należało się z mojej strony spodziewać. Zakładałem zdobycie gola i cel zrealizowałem
Dzięki wielkie
Zapraszam do zabawy następnych:
Szyms - Ruichi
17 years 5 months ago #43666
by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Polska Super Liga !!
Szyms 2-1 ruichi
17 years 4 months ago #43718
by SzymS
Replied by SzymS on topic Re: Polska Super Liga !!
Czwartkowego wieczoru doszło do konfrontacji outsaiderów rozgrywek elitarnej ligi PSL Szyms a i Rucihi ego. SzymS przed ta kolejką zajmował ostanie miejsce w tabeli, a Ruichi był bodajże 2 miejsca wyżej. Mecz rozpoczął się kapitalnie dla Ruichiego, który to już w 5 min objął prowadzenie. Raul wpadł w pole karne mijając rywali i umieścił piłke mocnym strzałem tuż przy słupku. Na tablicy ukazał się wynik 0-1. SzymS nie chciał łatwo sie poddać pomimo straconej bramki i w 43 min tuż przed przerwą zdołał strzelić wyrównującą bramke. Suker kapitalnym strzałem z około 11 metrów posłał piłke w długi róg. Koniec 1 połowy wynik 1-1. Druga połowa zaczęła się kapitalnie dla SzymSa który szybko w 46 min zdobył kolejną bramkę. Wynik na 2-1 ustalił ponownie Suker, który to przewracając się posłał końcami palców piłkę do bramki. Wynik meczu pomimo nieustannych ataków z obu stron nie uległ zmianie. Wynik końcowy 2-1. Podziękowania dla Ruichiego za walkę i za widowisko które udało się stworzyć w tym meczu!
17 years 4 months ago #43739
by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Polska Super Liga !!
All Star Milan (Lord Pablo) - Sensible Polska (Spankin) 4-2 (3-1)
Mecz środka tabeli, obie drużyny przystąpiły do spotkania w pełnych składach. Gra rozpoczęła się bardzo szybko, akcja środkiem i Van Basten strzela z przysłowiowego skosa i w 6 minucie jest 1-0 dla Pabla. Zaledwie 5 minut później akcję skrzydłem wykańcza Dior lobując bramkarza Milanu i jest 1-1. 16 i 45 minuta to pokaz prostej piłki przez Milan i pokaz słabej obrony przez Sensible Polska. Identyczne akcje co w 6 minucie zakańcza dwukrotnie Van Basten i do przerwy jest 3-1 dla drużyny Pabla. W przerwie obrona Spankina dostała ostro po uszach i w drugiej połowie żaden skos nie wpadł już do jego bramki. Nadzieję na wywiezienie punktów z z gorącego terenu przedłużył Foka w 67 minucie strzelając głÃ³wką po dośrodkowaniu z rzutu rożnego. Niestety atak Spankina grał bardzo niefrasobliwie i nie był w stanie strzelić więcej goli. W 83 minucie Weah z czystej pozycji po podaniu z boku ustalił wynik na 4-2 dla gwiazd Milanu. Mecz nie był zbyt czysty co zakończyło się dwoma żÃ³łtymi kartkami dla graczy Milanu. Na szczęście żaden zawodnik nie odniósł kontuzji.
Następny mecz grają Cinek i Wodiczko
Mecz środka tabeli, obie drużyny przystąpiły do spotkania w pełnych składach. Gra rozpoczęła się bardzo szybko, akcja środkiem i Van Basten strzela z przysłowiowego skosa i w 6 minucie jest 1-0 dla Pabla. Zaledwie 5 minut później akcję skrzydłem wykańcza Dior lobując bramkarza Milanu i jest 1-1. 16 i 45 minuta to pokaz prostej piłki przez Milan i pokaz słabej obrony przez Sensible Polska. Identyczne akcje co w 6 minucie zakańcza dwukrotnie Van Basten i do przerwy jest 3-1 dla drużyny Pabla. W przerwie obrona Spankina dostała ostro po uszach i w drugiej połowie żaden skos nie wpadł już do jego bramki. Nadzieję na wywiezienie punktów z z gorącego terenu przedłużył Foka w 67 minucie strzelając głÃ³wką po dośrodkowaniu z rzutu rożnego. Niestety atak Spankina grał bardzo niefrasobliwie i nie był w stanie strzelić więcej goli. W 83 minucie Weah z czystej pozycji po podaniu z boku ustalił wynik na 4-2 dla gwiazd Milanu. Mecz nie był zbyt czysty co zakończyło się dwoma żÃ³łtymi kartkami dla graczy Milanu. Na szczęście żaden zawodnik nie odniósł kontuzji.
Następny mecz grają Cinek i Wodiczko
- Lord Pablo
-
- Elite Member
-
Less
More
- Thank you received: 0
17 years 4 months ago - 17 years 4 months ago #43743
by Lord Pablo
Replied by Lord Pablo on topic Re: Polska Super Liga !!
Foteczki z meczu
17 years 4 months ago #43840
by cinek
Replied by cinek on topic Re: Polska Super Liga !!
Następny mecz
Foka - Root
Foka - Root
17 years 4 months ago #44674
by Foka
Replied by Foka on topic Re: Polska Super Liga !!
...
17 years 4 months ago - 17 years 4 months ago #44680
by Root
Replied by Root on topic Re: Polska Super Liga !!
Foka 3:2 Root
Mecz na szczycie PSL! Bilety wyprzedane już 2 miesiące temu...Wygrana Foki powodowała że jego strata do Root a stopniałaby do jednego punktu...Mecz rozpoczął się od dominacji Foki który szybkimi atakami próbował rozbić obronę Root a. W 22 minucie po dwójkowej akcji udało mu się wyjść na prowadzenie. Root a stać było tylko na nieporadne i nerwowo prowadzone akcje. Foka w pierwszej połowie dominował jednak nie potrafił podwyższyć wyniku. 1:1 do przerwy...Druga połowa rozpoczęła się fatalnie dla Root a ponieważ już pierwsza akcja Foki przyniosła mu drugą bramkę a drugi raz autorem był Żurawski. Root od tego momentu przejął inicjatywę i starał się jak najszybciej strzelić kontaktową bramkę. Udało mu się to w 60 minucie jednak nadal atakował i po dwójkowym rozegraniu udało mu się wyrównać na 2:2 na kilkanaście minut do końca meczu. Jednak nie chciał poprzestawać na tym i jeszcze raz groźnie zaatakował lecz strzał wylądował na słupku. Kiedy wydawało się że mecz zakończy się podziałem punktów, Foka zaatakował jeszcze raz i Jacek Krzynówek wykorzystał błąd bramkarza Root a który przepuścił piłkę pod brzuchem i wszedł do bramki. Foka dominował w pierwszej połowie, w drugiej lepszy Root i zwycięstwo Foki. Na pewno szykuje się ciekawa walka o tytuł mistrza Polskiej Super Ligi!
Następny mecz: Pączek - Lobo
Mecz na szczycie PSL! Bilety wyprzedane już 2 miesiące temu...Wygrana Foki powodowała że jego strata do Root a stopniałaby do jednego punktu...Mecz rozpoczął się od dominacji Foki który szybkimi atakami próbował rozbić obronę Root a. W 22 minucie po dwójkowej akcji udało mu się wyjść na prowadzenie. Root a stać było tylko na nieporadne i nerwowo prowadzone akcje. Foka w pierwszej połowie dominował jednak nie potrafił podwyższyć wyniku. 1:1 do przerwy...Druga połowa rozpoczęła się fatalnie dla Root a ponieważ już pierwsza akcja Foki przyniosła mu drugą bramkę a drugi raz autorem był Żurawski. Root od tego momentu przejął inicjatywę i starał się jak najszybciej strzelić kontaktową bramkę. Udało mu się to w 60 minucie jednak nadal atakował i po dwójkowym rozegraniu udało mu się wyrównać na 2:2 na kilkanaście minut do końca meczu. Jednak nie chciał poprzestawać na tym i jeszcze raz groźnie zaatakował lecz strzał wylądował na słupku. Kiedy wydawało się że mecz zakończy się podziałem punktów, Foka zaatakował jeszcze raz i Jacek Krzynówek wykorzystał błąd bramkarza Root a który przepuścił piłkę pod brzuchem i wszedł do bramki. Foka dominował w pierwszej połowie, w drugiej lepszy Root i zwycięstwo Foki. Na pewno szykuje się ciekawa walka o tytuł mistrza Polskiej Super Ligi!
Następny mecz: Pączek - Lobo
Time to create page: 0.358 seconds