Re: Polska Super Liga !!
- Lord Pablo
-
- Elite Member
-
- Thank you received: 0
Kolejny mecz Pączek - Root
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Screen z meczu zniknął...
Mecz który mógł mieć tylko jednego faworyta - Root a. Również początek meczu pokazywał, iż grający katastrofalnie w II lidze Pączek powinien dostać srogie lanie...
Zaczęło się zgodnie z oczekiwaniami 1-0 dla Root a, jednak Invedia Team nie załamała się grając nawet bez 2 czołowych zawodników, którzy doznali kontuzji w poprzednich meczach i za sprawą Romanka doprowadzi do remisu. Jednak później na murawie rządził Root, bramki na 2-1 i 3-1 ... jednak chyba przy tym wyniku poczuł się za pewnie i w ostatnich 15 minutach stracił 3 bramki i przegrał praktycznie wygrany mecz
Następny mecz :
Wodiczko - Ruichi
Ten dzień przejdzie do historii PSL, gdyż gracze wykonali 300% normy
W kolejnym pojedynku dominował radosny futbol - Rui na klawie grał bez obciążeń, więc każdy wynik był możliwy. Szybko strzeliłem bramki chyba 2 i potem mogłem kontrolować przebieg gry. Jednak Prezes dzielnie walczył i starał się, aż doprowadził do remisu 4-4. Potem Ronaldo dostał czerwoną kartkę i o dziwo strzeliłem 2 następne gole. Tak już się skończyło.
Trochę przepitaMagister jest chętny na godne zaostapienie staruszka Spankina
młoda żywiołowa krew moze troszke namieszać
hyhyhy
Mecz klonow, w barwach dwoch zespolow powtarzaly sie te same nicki i ciezko bylo sie polapac kto gra dla kogo. Mecz zakonczyl sie zdecydowanym zwyciestwem SWOS Polska, finisz PSL zapowiada sie ekscytujaco.
Nastepny mecz Paczek - Szyms