Re: Polska Super Liga !!

More
17 years 5 months ago #42711 by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Polska Super Liga !!
:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 years 5 months ago #42739 by Root
Replied by Root on topic Re: Polska Super Liga !!
Root 6:1 Wodiczko

More
17 years 5 months ago - 17 years 5 months ago #42741 by Wodiczko
Replied by Wodiczko on topic Re: Polska Super Liga !!
Root - Wodiczko 6:1
Jak mówiłem przed meczem, rewelacji nie należało się z mojej strony spodziewać. Zakładałem zdobycie gola i cel zrealizowałem :P Mecz toczył się przy obfitych opadach śniegu, deszczu, gradu i czegoś tam jeszcze, czyli był sponsorowany przez literki L, A i G. Od początku ton wydarzeniom na boisku nadawał mistrz Polski, który szybciutko zdobył 3 bramki. Ja jeszcze w pierwszej połowie wcisnąłem strucla na 3-1 i zakończyłem dobrą grę. Potem mądra obrona Roota, odważne i przemyślane kontry, plus troszkę lagowy karny zrobiły swoje. Prawdopodobnie przy słonecznej pogodzie wynik byłby jeszcze ciekawszy :) Generalnie jak dla mnie na Roota nie ma bata, na szczęście teraz męczyć się będzie z nim ktoś inny :)
Dzięki wielkie
Zapraszam do zabawy następnych:
Szyms - Ruichi

More
17 years 5 months ago #43666 by ruichi
Replied by ruichi on topic Re: Polska Super Liga !!
Szyms 2-1 ruichi
Attachments:

More
17 years 4 months ago #43718 by SzymS
Replied by SzymS on topic Re: Polska Super Liga !!
Czwartkowego wieczoru doszło do konfrontacji outsaiderów rozgrywek elitarnej ligi PSL Szyms a i Rucihi ego. SzymS przed ta kolejką zajmował ostanie miejsce w tabeli, a Ruichi był bodajże 2 miejsca wyżej. Mecz rozpoczął się kapitalnie dla Ruichiego, który to już w 5 min objął prowadzenie. Raul wpadł w pole karne mijając rywali i umieścił piłke mocnym strzałem tuż przy słupku. Na tablicy ukazał się wynik 0-1. SzymS nie chciał łatwo sie poddać pomimo straconej bramki i w 43 min tuż przed przerwą zdołał strzelić wyrównującą bramke. Suker kapitalnym strzałem z około 11 metrów posłał piłke w długi róg. Koniec 1 połowy wynik 1-1. Druga połowa zaczęła się kapitalnie dla SzymSa który szybko w 46 min zdobył kolejną bramkę. Wynik na 2-1 ustalił ponownie Suker, który to przewracając się posłał końcami palców piłkę do bramki. Wynik meczu pomimo nieustannych ataków z obu stron nie uległ zmianie. Wynik końcowy 2-1. Podziękowania dla Ruichiego za walkę i za widowisko które udało się stworzyć w tym meczu!

More
17 years 4 months ago #43739 by Spankin
Replied by Spankin on topic Re: Polska Super Liga !!
All Star Milan (Lord Pablo) - Sensible Polska (Spankin) 4-2 (3-1)

Mecz środka tabeli, obie drużyny przystąpiły do spotkania w pełnych składach. Gra rozpoczęła się bardzo szybko, akcja środkiem i Van Basten strzela z przysłowiowego skosa i w 6 minucie jest 1-0 dla Pabla. Zaledwie 5 minut później akcję skrzydłem wykańcza Dior lobując bramkarza Milanu i jest 1-1. 16 i 45 minuta to pokaz prostej piłki przez Milan i pokaz słabej obrony przez Sensible Polska. Identyczne akcje co w 6 minucie zakańcza dwukrotnie Van Basten i do przerwy jest 3-1 dla drużyny Pabla. W przerwie obrona Spankina dostała ostro po uszach i w drugiej połowie żaden skos nie wpadł już do jego bramki. Nadzieję na wywiezienie punktów z z gorącego terenu przedłużył Foka w 67 minucie strzelając głÃ³wką po dośrodkowaniu z rzutu rożnego. Niestety atak Spankina grał bardzo niefrasobliwie i nie był w stanie strzelić więcej goli. W 83 minucie Weah z czystej pozycji po podaniu z boku ustalił wynik na 4-2 dla gwiazd Milanu. Mecz nie był zbyt czysty co zakończyło się dwoma żÃ³łtymi kartkami dla graczy Milanu. Na szczęście żaden zawodnik nie odniósł kontuzji.

Następny mecz grają Cinek i Wodiczko

More
17 years 4 months ago - 17 years 4 months ago #43743 by Lord Pablo
Replied by Lord Pablo on topic Re: Polska Super Liga !!
Foteczki z meczu

More
17 years 4 months ago #43840 by cinek
Replied by cinek on topic Re: Polska Super Liga !!
Następny mecz

Foka - Root

More
17 years 4 months ago #44674 by Foka
Replied by Foka on topic Re: Polska Super Liga !!
...

More
17 years 4 months ago - 17 years 4 months ago #44680 by Root
Replied by Root on topic Re: Polska Super Liga !!
Foka 3:2 Root

Mecz na szczycie PSL! Bilety wyprzedane już 2 miesiące temu...Wygrana Foki powodowała że jego strata do Root a stopniałaby do jednego punktu...Mecz rozpoczął się od dominacji Foki który szybkimi atakami próbował rozbić obronę Root a. W 22 minucie po dwójkowej akcji udało mu się wyjść na prowadzenie. Root a stać było tylko na nieporadne i nerwowo prowadzone akcje. Foka w pierwszej połowie dominował jednak nie potrafił podwyższyć wyniku. 1:1 do przerwy...Druga połowa rozpoczęła się fatalnie dla Root a ponieważ już pierwsza akcja Foki przyniosła mu drugą bramkę a drugi raz autorem był Żurawski. Root od tego momentu przejął inicjatywę i starał się jak najszybciej strzelić kontaktową bramkę. Udało mu się to w 60 minucie jednak nadal atakował i po dwójkowym rozegraniu udało mu się wyrównać na 2:2 na kilkanaście minut do końca meczu. Jednak nie chciał poprzestawać na tym i jeszcze raz groźnie zaatakował lecz strzał wylądował na słupku. Kiedy wydawało się że mecz zakończy się podziałem punktów, Foka zaatakował jeszcze raz i Jacek Krzynówek wykorzystał błąd bramkarza Root a który przepuścił piłkę pod brzuchem i wszedł do bramki. Foka dominował w pierwszej połowie, w drugiej lepszy Root i zwycięstwo Foki. Na pewno szykuje się ciekawa walka o tytuł mistrza Polskiej Super Ligi!

Następny mecz: Pączek - Lobo

Time to create page: 0.259 seconds