Re: o ppm

More
16 years 11 months ago #52111 by PEJCU
o ppm was created by PEJCU

Jedni będą mieli pewnie jakieś wąty i to pewnie nie będzie jedna osoba.... ale jest regulamin i się jego będę trzymał...

A więc przyszedł czas na koniec fazy grupowej...

Podsumowanie
Grupa A : Awans Nepus i EMPI. Minus 30 pkt dla Safina1981
Grupa B : Awans Gosen i Gomez13, bez kar
Grupa C : Awans Maras - jako jedyny w terminie zgłosił brak możliwości znalezienia rywala. Primo minus 10, Ladicus minus 20
Grupa D : Awans Mp3fan i Damic uene, minus 30 dla Vasyila(za totalną olewkę PPM w tym miesiącu)
Grupa E : Awans Sang i Hantel, bez kar
Grupa F : Awans Ibenolos - tak samo jak Maras. Tomex minus 10, Qristoferson minus 20
Grupa G : Awans Bumer i Rachfus
Grupa H : Awans Gomi i GomeS, bez kar

PARY 1/8 : www.sensiblesoccer.de/index.php?site=turniere_ergebnisse tid=909 rid=3727

Maras i Ibenolos - wolny los w 1/8...

TERMIN do 18 Października!!!

Dlaczego z grupy H jako drugi awansował GomeS a nie ja, skoro mamy tyle samo punktów a w dwumeczu z GomeSem byłem lepszy?
The topic has been locked.
More
16 years 11 months ago #52113 by paczek
Replied by paczek on topic o ppm
Ponieważ tutaj nie ma czego takiego jak bezpośredni mecz ;)

Liczy się układ tabeli na ss.de, czyli najpierw pkt, później bilans bramkowy i dopiero wtedy bezpośredni mecz
More
16 years 11 months ago #52117 by PEJCU
Replied by PEJCU on topic o ppm

Ponieważ tutaj nie ma czego takiego jak bezpośredni mecz ;)

Liczy się układ tabeli na ss.de, czyli najpierw pkt, później bilans bramkowy i dopiero wtedy bezpośredni mecz

To po co rozgrywa się dwa mecze? Bezsens.
More
16 years 11 months ago #52119 by Primo
Replied by Primo on topic o ppm
Ja mam wąty i to usprawiledliwone:

1. Zgłosiłem problemy ze znalezieniem rywali.
2. Szukałem rywali na gg i dogadałem się tylko z Marasem.
3. Zagrałem z nim mecze.
4.Jestem 1 w tabeli.

Może to za trudne, ale powinniśmy awansować obaj. To, że awansuje tylko on jest niesprawiedliwe !!!

Żądam awansu do fazy grupowej i zwrotu niesłusznie odebrancyh punktów w lidze !!!
More
16 years 11 months ago #52121 by paczek
Replied by paczek on topic o ppm
Primo :

1. Zgłosiłeś problemy z znalezieniem rywala na niespełna 5 godzin przed terminem, gdy ... w regulaminie jest że powinno się to wydarzyć na 48 h przed.
2. Szukałeś, szukałeś - ale nie zgłosiłeś w terminie...
3. Zagrałeś i za to Ci chwała
4. Ale nie spełniasz wymogów regulaminu.

Awansować obaj, a czemu Maras już kilka dni temu zgłosił problem z znalezieniem Ladicusa, a nie czekał do ostatniej chwili...
Jedyne co może zmienić decyzję to screen z gg z pytań o grę do Ladicusa sprzed 48 h.

Pejcu :

Dwa mecze są po to żeby więcej pograć i żeby uatrakcyjnić rozgrywki
More
16 years 11 months ago - 16 years 11 months ago #52125 by Primo
Replied by Primo on topic o ppm
Twoje argumenty są bez sensu, mało tego są śmieszne. Mam 1 miesjce w grupie i nie awansuje ??? Czyżby ligą rządził absurd czy może ktoś nieodpowiedzialny ???

Uprzejmie proszę o załatwienei tej sprawy, w przeciwnym razie zgłoszę się do wyższej instancji.
More
16 years 11 months ago #52126 by PEJCU
Replied by PEJCU on topic o ppm

Dwa mecze są po to żeby więcej pograć i żeby uatrakcyjnić rozgrywki

Granie dwóch meczy żeby więcej pograć to żadne uatrakcyjnienie. Powtarzam. Granie dwóch meczy (mecz i rewanż) w sytuacji kiedy wynik takiego dwumeczu nie decyduje o tym, która drużyna jest lepsza, nie ma sensu!
More
16 years 11 months ago #52135 by Wodiczko
Replied by Wodiczko on topic o ppm
Ja tylko napiszę 2 rzeczy, chociaż tego pucharu nie prowadzę :)
Pejcu - taka konstrukcja tabeli jest w lidze i pucharach, pretensje i ewentualne sugestie do Niemców, którzy tworzyli program. Jego struktura jest trochę dziwna, ale jej się trzymamy...
Pączek - jeśli chodzi o grupę, gdzie gra Primo i Maras, to po pierwsze ostatnio zrezygnowaliśmy z opcji wolny los w fazie pucharowej, przynajmniej ja tak robię w PL, druga kwestia - troszkę inaczej traktuje się opcje, kiedy jest ktoś, kto nie zagra ani jednego spotkania, a reszta rywali coś rozegra - myślę, że Primo powinien grać dalej. Scenariusz zgłoszeń był przerabiany też przy Pucharze Ligi - jeśli jedna osoba zgłosi problemy z rywalem i ten rywal nie zagra ani jednego spotkania, to nie ma sensu pociągać do odpowiedzialności jeszcze kogoś...
Ale Ty tu rządzisz :)
More
16 years 11 months ago #52138 by tomex76
Replied by tomex76 on topic o ppm
Zmuszanie graczy do rozgrywek w PPM pod groźbą punktow ujemnych w lidze to absurd.Rozumiem konsekwencje ktore dotyczą tylko rozgrywek PPM.Do tego dochodzą niejasne i budzące wiele kontrowersji zasady tego turnieju co powoduje zniechecenie zamiast rozrywki.Może twórca tych pomysłÃ³w powinien sobie uzmyslowić,że nie dla każdego SWOS jest tak ważny by poporządkować całe swoje życie rozgrywania jak najwiekszej ilości spotkań.No ale może moze nie ma nic w zyciu ciekawszego do roboty...
More
16 years 11 months ago #52140 by vasyil
Replied by vasyil on topic o ppm
przez wekkenda nie mialem neta awaria servera u operatora jak mialem napisac ze zagram w poniedzialek wtorek najwczesniej jak nie mialem neta fajnie prosilem o czas do 14 dzis bym zagral mam juz net .......:(:( ale lepiej jest karac odrazu ale co mi tam odbierajcie mi te punkty i tak ich nie mam za wiele............
Time to create page: 0.257 seconds